Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Tudtok nekem segíteni?
Szóval most leírom nektek a love story-mat:)
Van egy srác Balázs..tavaly februárban ismerkedtünk meg, odajött mert egy suliban jártunk és elmondta hogy bejövök neki, találkozhattnánk-e.Igent mondtam és találkoztunk.Elmentünk pizzázni meg találkozgattunik és egy idő után összejöttünk.Nem tartott sokáig még abban a hónapban szakítottunk.Márciusban egyeltalán nem beszéltünk, majd Áprilisban találkoztunk és elkezdtünk beszélgetni majd húsvétkor vele voltam angyon jó volt és csókolóztunk.. májusban is jól elvoltunk majd június,július, auguisztus..nagyon jó volt vele a nyár szinte olyan volt mintha járnánk..majd augusztus végén 29.-én nagyon csúnyán összevesztünk és nem beszéltünk egészen szeptember,október , novemberben..eközben angyon szomorúvoltam rengeteget sírtam. Majd szilveszter tájékán rámírt..beszéltünk de összevesztünk aztán januárban újra beszélgetni kezdtünk és azóta találkozgatunk..ma is találkoztunk..De nekem van egy barátom..Nagyon jó Balázzsal lenni vicces, és ma ölelgetett meg nagyon sokat nevettünk, szinte teljesen hozzám illik..és nekem furcsa hogy mindig teljesen véletlenül valami okván fogva mindig összehoz minket a sors..és ma nagyon felkavart hogy vele voltam..És lelkileg nem vagyok tiszta..nem akarom otthagyni a barátom mert úgy érzem szeretem..de tavaly Balázsba szerelmes voltam és aztmondják az igaz szerelem nem múlik el..és szerintem jól néz ki meg minden és ha nem lenne barátom összejönnék vele..és nagyonrossz a barátomat nem akarom otthagyni és most nem tudom mit tegyek, mert milesz ha Balázzsal nem jön össze vagy bármi vagy nemtudom.. :( Úgy gondolom nem kéne találkozgatnom Balázzsal, de oylan jó vele, sokat nevetünk meg midnen. szerintetek? :(
több mint barátság de addig kell minél hamarabb el kell döntened mit akarsz.
Én nem Balázs oldalán állok
Egyértelműen.. De ha folyton veszekedtetek akkor szerinted ha összejöttök megint akkor nem fogtok? Szerintem maradj a mostani barátodnál.. Amúgy Balázs az első szerelmed? Mert arra készülj fel hogy akkor nem fogod elfelejteni..:\
Sajnos ez ilyen.. De az idő minden sebet begyógyít. Legyél boldog, és ne gondolj rá! Így könnyebben fogsz felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!