Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágott ennyire mellbe, hogy ma láttam az exemet a mostani pasijával?
Figyelt kérdés
1 évet jártunk és én nagyon szerettem. Decemberben szakítottunk azóta nem találkoztunk. Tudtam h ő már tovább és van barátja. Ez nem is zavart de ma mikor láttam őket féltékeny lettem és mérges. Annak idején miattam mentünk szét mert egy senkiházi voltam, aki megcsalta... :s 22f2013. márc. 19. 18:42
1/6 anonim válasza:
Talán nem vagy túl rajta...
Egy igazi mellbevágás az jobban fájna...
2/6 anonim válasza:
csak szólok srác, ha valóban szeretted 3 év múlva is rossz lesz mással látni:S
3/6 anonim válasza:
most mondjam, azt eztán előbb gondolkodj, utána cselekedj, még ha dugni akarsz akkor is
nem vagy túl rajta, mert nem így gondoltad, de már vége, felejtsd el,
túl leszel rajta, ha én a Te éveidnek többszörösét képes vagyok feldolgozni, Te is megteszed, csak idő kell hozzá
csinálj olyat amit eddig nem tettél, a sport segít N
4/6 Baccardi01 válasza:
Ha így jobban belegondolok engem is mellbe vágott volna.
5/6 anonim válasza:
én már majdnem 1,5 éve nem vagyok együtt az exemmel , már van 1 éve uj kapcsolatom , mégsem tudom elfelejteni az exemet és mai napig "mellbe vág " mikor látom a barátnőjével.
6/6 anonim válasza:
Mert még nyilván nem vagy túl rajta. Ha decemberben szakítottatok, az még nagyon kevés idő, hogy teljesen túllépj. Egyébként igaza van annak, hogy igazából örökre benned lesz egy fura érzés, ha meglátod a régi nagy szerelmeidet az új párjukkal. Mondjuk akkor már nem szabad mellbe vágnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!