Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell a mostani tiniknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Stiffyjuice kérdése:

Miért kell a mostani tiniknek több éves kapcsolat?

Figyelt kérdés
16 vagyok. De egyszerűen nem tudom felfogni, hogy minek a korosztályom 70%-ának több éves kapcsolat. Nekem a leghosszabb 2 hónap volt, nem tudok kötődni hosszabb ideig senkihez.
2013. márc. 17. 01:45
 1/8 anonim ***** válasza:

figyi én is ennyi vagyok legrövidebb kapcsolatom volt 2 és fél hónap leghosszabb 10 hónap

mondjuk hűséges fajta nő vagyok és nem unom meg a barátomat :) és ő se engem

aki szeret nem un meg téged gondolom nem igen szereted v kötődsz mélyen a barátaidhoz akik eddig voltak veled és félsz h magukhoz láncolnak nagyon

2013. márc. 17. 01:47
 2/8 anonim ***** válasza:

nekem a leghosszabb kapcsolatom XD

1 nap volt facebookon XD

2013. márc. 17. 01:48
 3/8 A kérdező kommentje:

*barátnőimhez.

hát nem nagyon az utolsó 1+6 napos volt. szégyellem is. (fiú vagyok, ha a *-os kieg. nem lett volna tiszta :*) :DDD

2013. márc. 17. 01:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Mert te biztos fiú vagy, és a csajok akarnak hosszabb kapcsolatot.
2013. márc. 17. 01:58
 5/8 anonim ***** válasza:
lehet nem találtál még lányt aki belevaló és elégváltozatos neked nem egyhangú
2013. márc. 17. 02:00
 6/8 anonim ***** válasza:

De baráthoz se tudsz kötődni? Mert akkor az kötődési zavar, és gyógyításra szorul.

Szerelmi ügyre nem sok szükséged van 16 évesen, az nem baj, de ha úgy általában kötődni nem tudsz, az baj.

2013. márc. 17. 02:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Haverokhoz, családhoz pont, hogy nagyon erősen kötődöm. Lány barátokhoz is. Túl hamar bele szeretek valakibe és sajnos hamar ki is jövök. :(
2013. márc. 17. 02:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez veled is csak addig lesz így, míg igazán nem leszel szerelmes.
2013. márc. 17. 03:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!