Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor ez mit jelent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Barátnőm oda van értem, nagyon kedvel, sose akar elengedni, még most az elején vagyunk a dolgoknak. Azt mondja még a lila köd időszak. Én már ezen túl vagyok sztem, nagyon szeretek vele lenni, jó is, de még nem vagyok szerelmes vagyis sztem nem, minden napos kapcsolatban vagyunk, tényleg jó meg minden. De ez gáz vajon, hogy nincs az az úristen úristen?? Sztem amikor hozzám bújik, simogat meg minden. De amikor találkozunk mindig ideges vagyok, nem tudom megmondani miért, de gondolom ez is normális most még. Sokat gondolok is rá, ez az egész ami most van számomra természetes már. Minden jó, egyedül az foglalkoztat, hogy miért nincs az-az elvarázsoltság, lehet h a korábbi barátnők miatt és én így élem meg?

2013. márc. 16. 09:35
 1/4 anonim ***** válasza:
mer nem vagy szerelmes. azert vagy ideges mert ezt te is tudod, ahogy azt is ha ő szeret, akkor most csak hitegeted. bűntudatod van szerintem
2013. márc. 16. 09:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon hosszú ideje vártam rá, és próbálkoztam, és most jött el az én időm. Az elején majd meg őrültem, hogy láthassam, hogy vele legyek, de aztán kiment 2 hétre munka miatt külföldre, és akkor kicsit ellaposodott a dolog, amikor visszajött akkor éreztem ezt. De mindig vele álmodom, hogy együtt vagyunk és tök jó. Nem értem akkor most mi van velem ...
2013. márc. 16. 09:58
 3/4 anonim válasza:
Véletlenül másik lány nincs a képben?
2013. márc. 17. 10:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Nincs másik lány :)
2013. márc. 18. 07:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!