Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm lefektette magát a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm lefektette magát a volt pasijával mit csináljak?

Figyelt kérdés
én 18 vagyok a barátnőm 17 és szombaton a barátnőm lefeküdt a volt pasijával és ezt a barátnőm egyik barátnőjétől tudom biztos forrásból mit tehetnék vele??
2013. márc. 4. 16:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
kiteszed a szűrét esetleg?
2013. márc. 4. 16:09
 2/18 anonim ***** válasza:
Dicsérd meg mindenképpen!
2013. márc. 4. 16:11
 3/18 A kérdező kommentje:
de nem úgy valami büntetést akarok neki kitalálni hogy nem tudom megalázni valahogy valami ütőset!!
2013. márc. 4. 16:12
 4/18 anonim ***** válasza:
80%
lefektette magát:)))aha arra járt a srác megbotlott és beakadt a farka a csajba:)egy balek vagy ha erre a ribancra akárcsak egy percet is ráfordítasz az életedből..megalázott..még ha nem is fogod fel egyenlőre..
2013. márc. 4. 16:13
 5/18 fospuska ***** válasza:
100%
hívd fel hozzátok,dugd meg,aztán kifele nyomj egy ötszázast a kezébe. én így oldottam meg egyszer.... :)
2013. márc. 4. 16:14
 6/18 anonim ***** válasza:

Én láttam egy embert, aki hallotta, hogy látta a barátnődet, hogy hallott valamit arról, hogy valaki elmondta a barátnőd barátnőjének, hogy a forrás biztos, lehet belőle inni. Ez biztos, mert én is hallottam, hogy valaki látta, hogy nekem mondták.

Már csak azt nem hallottam, hogy miért érdekes, hogy az exével lefeküdt? Közöd mennyi van hozzá?

2013. márc. 4. 16:15
 7/18 D'a ***** válasza:
59%
utolsó.. nagyon jó :D
2013. márc. 4. 16:16
 8/18 D'a ***** válasza:
5/7*
2013. márc. 4. 16:16
 9/18 anonim ***** válasza:
folytatás! Szerintem már nincs közöd a barátnődhöz.
2013. márc. 4. 16:17
 10/18 anonim ***** válasza:
#5: És mit szólt?
2013. márc. 4. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!