Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a barátnőm? Egyszerűen nem értem
Figyelt kérdés
Mind2en 18ak vagyunk.
2 hónapja járunk
Sosem keres engem. Mintha nem is akarna találkozni velem.
Még egy sms-t se ír hogy hiányzom neki vagy valami ilyesmi.
És mikor én kérdeztem hogy tudunk e találkázni akkor mondta hogy nem mert elmegy barátnőivel ebédelni de ennyiben maradt és még annyit se mondott hogy majd bepótoljuk vagy hogy majd holnap stb...
nem akarom elveszteni mert nagyon aranyos lány de ezt szerintem hozzam fel neki, hogy leszarva érzem magam?
2013. márc. 19. 18:33
1/5 anonim válasza:
Gondolom ilyen régies felfogású,hogy a férfi kezdeményezzen mindig.
2/5 anonim válasza:
ez nem régies felfogás, Te jobban vonzódsz hozzá, mint ő hozzád
így ez elég szar, mert Te fogsz jobban szenvedni
beszélj vele, ő hogy gondolja, mert ez így elég egy oldalúra sikeredett kapcsolat N
3/5 anonim válasza:
Szarba se néz, én a helyedben dobnám. A leírtak alapján úgysem vesztenél vele semmit.
4/5 anonim válasza:
Ha így viselkedik akkor annak a kapcsolatnak nincs nagy jövője. Szerintem hozd fel neki, hogy ez így nem okés és kéne változtatni a dolgokon. Ha nem hajlandó akkor hagyd ott.
5/5 anonim válasza:
Jobban kedvel mint egy átlag srácot, de nem szerelmes... Ha szerelmes lenne akkor biztos keresne. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!