Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen csak hiányzik?

Figyelt kérdés

A párom és én távkapcsolatban vagyunk.Hamarosan 2éesek leszünk és megbeszéltük hogy kijön hozzám uugy 5napra Franciaországba.Nagyon szeretem meg minden de sokszor érzem rosszul magam a távolság miatt és van hogy mint pl. most is kb 1órája,mondtam neki skype on hogy bocsi de most megyek lefekszem.Inkább csak azért volt hogy ne lássan már a mai nap folyamán.5hét mulva jön ki hozzám és kicsit rá is izgultam,a hasam pedig ma egész nap görcsölt azon hogy mi lesz hogy lesz..áhh egyszerüen csak már annyira ki is vagyok éhezve egy kis szeretetre is meg kis közös programra meg szexre és egyszerüen vágyom végre a csókjára az érintésére mindenre és annyira rossz :/ van erre gyógyír? Mert én imádom őt csak háát nem is tudom ezt a távkapcsolatot néha csak szenvedésnek élem meg és vívódás a könnyek elöl,alig várjuk hogy befejezzük a sulit ugy már magunkra tudunk keresni és meg tudnánk oldani azt a közös lakást,de ez még 3év

L/17 a párom 19

2013. márc. 2. 23:29
 1/2 anonim ***** válasza:
A szüleid magukkal vittek Franciába?:) Hát ez pech azért minden elismerésem hogy a párod 19 évese így bírja ezt a távkapcsolatos dolgot.
2013. márc. 2. 23:38
 2/2 A kérdező kommentje:
sajnos igen még nem tudok saját talpra állni.Hát igen igen :) tudod nagyon kitartó,imádom érte nagyoon
2013. márc. 2. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!