Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi járhat ilyenkor egy férfi fejében?
Férjemnek van két hobbiautója.
Minden nap kimegy a garázsba és letörölgeti őket a portól. Meg nézegeti őket. Csak üldögél és nézi a két kocsit.
Ilyen esős időben nem használja őket egyáltalán. Csak napos és száraz időben megy velük. Mikor vezeti őket csak vigyorog. Nem is lehet hozzászólni közben mert úgyse hallja meg.
A fenntartásuk nem érdekli mennyibe kerül. Képes lenne a világ összes pénzét rájuk költeni.
Milyen érzéseket érezhet a kocsijai iránt? Mi érezhet mikor csak úgy nézegeti őket?
Kérdeztem már őt is erről. Azt mondja én ezt úgyse érthetem:)
"Azt mondja én ezt úgyse érthetem:)"
Ezt még ő sem érti. És szerintem közülünk kevesen tudnák megmagyarázni, hogy mi szeretnivaló van egy autóban. (Én is szeretem őket, és én sem tudom, hogy miért)
Én is így vagyok vele. Imádom az autókat, szeretem lemosni, kitakarítani, áttörölgetni, beleülni vagy csak kívülről nézni. :) Neve is van és mindig köszönök neki, meg este elbúcsúzom tőle. Lehet betegesnek tűnik, de imádom. :D
A férjed is így lehet vele, de azért elmagyarázhatta volna ezt neked.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!