Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok ha a pasitok szemrebbenés nélkül a szemetekbe hazudna?
Ne olvasd el más levelezését, ha nem akarsz MAGADNAK fájdalmat okozni! Ezt még öreganyám mondta nekem kislánykoromban.
Kérdezz rá, majd mond el, hogy TUDOD, hogy hazudik. Vagy lesz megoldás, vagy nem. Sajnos a kapcsolatok ilyenek... De a helyedben én is elgondolkodnék, hogy mi az amit TE rosszul/jól csinálsz a kapcsolatodban. De az is lehet, hogy csak te hiszed azt hogy jó, és ő ezért kacsingat más felé... Én ebbe a hibába estem régen...
Áhhh... gyerek vagy még.
Ha átadhatok némi tapasztalatot - bár teljesen mindegy, úgyis a saját károdon fogod megtanulni - , akkor a jövőben:
ne olvasd el más levelezését: egyrészt bunkóság, másrészt úgyse tudsz vele mit csinálni. Ha bevallod, hogy elolvastad, kidob (jól teszi). Ha nem, esz a méreg belülről.
Illetőleg még egy: okos kislány nem tesz fel buta kérdést. Magyarán ne kérdezd meg azt, amire nem akarod hallani a választ.
Ja, és én biztos elzavarnálak melegebb éghajlatra, ha féltékenykednél egy gyerekkori barátomra.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!