Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam neki h szeretem?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki azt hiszem többet jelent mint amire számítottam. Két hete ismerkedtem meg vele miután érdeklődött irántam. Megdumáltuk h járunk de akkor még nem éreztem a hiányát mint most mert titokban találkozgattunk, többnyire sms-ezünk. Mondta h ne legyek visszafogott de mintha most nem érdeklődne annyira irántam. Minap a barátjával is szakított ha igaz, és most ott tartok h megveszek érte. Általában határozott vagyok de most úgy összezavarodtam mint tejben a savanyúság:) rövidesen sztem megírom neki mi okozza lányos zavaromat, de ha kitárom magam akkor attól félek sebezhetőbb leszek, mittomén nem is számít ha elfolytom az se jobb2009. szept. 16. 00:58
1/4 anonim válasza:
Jól megbeszélted magaddal :)
Tehát gyakorlatilag jártok, de mással legalábbis biztos nem jár. Mondd meg, naná. Szurkolok. 28/F
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a biztatást:)
2009. szept. 16. 04:55
3/4 anonim válasza:
Miért ne lehetnél sebezhető, nem az ellenséged.
4/4 anonim válasza:
Ne vallj neki szerelmet rögtön! Én lány vagyok. Ha szerelmes is vagy belé, várj a vallomással. Az én barátom az első randin még a kezemet se fogta meg. Később bevallotta, hogy nem akart elijeszteni. Nekem meg egész este főtt a fejem, hogy vajon ennyire nem tetszem neki? De ettől még jól láttam az apró jelekből, hogy szeret. Mire végre fél év múlva bevallotta, már olyan szerelmes voltam mint az ágyú. Nem biztos, hogy ennyire beleszeretek, ha rögtön bevallja. De ettől függetlenül a szerelem tettekben való kifejezésével nem fukarkodott. Amikor bevallotta végre, én már komolyan szakítani akartam, mert úgy éreztem, ha ennyire nem szeret, el kell küldenem. És akkor szerelmet vallott:))) Fél évet vártam rá, hogy végre kimondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!