Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megmondjam a fiúnak, hogy szeretem vagy egyátalán hogyan közelítsek?
Szia!
Szerintem hagyd h ő cselekedjen,ha akar valamit,az úygis kiderül. Van egy dolog amit jobb ha megtanulsz. Egy pasit azzal lehet a legjobban elijeszteni magadtól ha megmondod neki h szereted. Én nem tenném,légy türelmes...Majd alakul a dolog magától,nem a te dolgod megtenni az első lépést...
Ui.: Vigyázz! Barátságból sokszor lesz szerelem,de szerelemből barátság soha! Márlegelj,h mi a fontosabb... :(
Nyugodtan hívd el őt sétálni és beszélgess sokat vele. Valószínű, hogy a buliban (diszkóban) csak keveset tudtok értekezni és csak a külsőt látjátok.
NE mond azt neki, hogy szereted! Ezzel azonnal egy megszerezhető lány benyomását kelted és már nem is leszel annyira érdekes számára. Max akkor lesz ez számára vonzó, ha ő is szerelmes. A séta végén elmondhatod, hogy kedveled vagy máskor is találkozná vele, de az érzelmekről ráérsz akkor beszélni, ha jobban megismerted esetleg csókolóztatok, stb.
És hogy hivjam el sétálni?Igaz, hogy közel lakunk egymáshoz, de még a telószáma sincs meg...vagy ha valahonnan meg is szerzem, és irok neki egy üzit akkor
mit mondjak neki ha megkérdezi hogy miért hivtam ki sétálni?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!