Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem őt. Megmondjam neki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem őt. Megmondjam neki? Folyt. Lent.

Figyelt kérdés
Október óta tetszik, de nem hiszem, hogy bírom még... Nagyon közeli barátom lett szeptembertől kezdve fokozatosan, aztán rájöttem, hogy igazából én imádok vele lenni, szeretem a mosolyát, a vicceit, a hülyeségeit és mindenét... Tegnap egy kisebb baráti körrel korizni voltunk, ő is ott volt. Neki tetszik egy osztálytársa, elmesélte a történetet. Röviden annyi, hogy több, mint 3 éve szereti, és ezt egyik szilveszterkor mondta el neki. De a csaj rá se hederít, semmi. Szoktak beszélgetni, és Ő rá is szokott térni erre a témára, de a lány mintha meg se hallaná. Még egy hétig próbálkozik, aztán abbahagyja... Kaptam az ötleten, mi lenne, ha én is szilveszterkor mondanám el neki? De ez tönkretehet mindent...
2010. dec. 31. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer élünk...próbáld meg :)
2010. dec. 31. 12:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Inkább csak azt mond neki hogy kedveled, a pasik sokszor megijednek az érzelmektől
2010. dec. 31. 12:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Szóval mondjam meg neki, hogy kedvelem...? De ne mondjam ki, hogy szeretem. Aha. És majd szépen kikövetkezteti és az úgy jobb...?
2010. dec. 31. 13:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Légy őszinte és mondd ki kerek-perec:) Ha tényleg nagyon jóban vagytok megérdemli, hogy tiszta lappal játssz.....szerintem :)

19/f

2010. dec. 31. 13:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki... :) Köszönöm szépen. :) Tudjátok, mi a legjobb? Megcsókolt... :)))<3
2011. jan. 1. 16:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
De jó :):):)
2011. jan. 2. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!