Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam neki, hogy szeretem?
szerintem se mondd meg neki, mert baj lehet belőle.
az első két válaszolónak: nem azt kérdezte hogyan szedje el a másiktól a pasiját... szerintem nem ribanc a kérdező, mert azt nem te döntöd el kibe szeretsz bele. a másik meg, h amikor reménytelenül szerelmes vagy, kell valami biztos pont, kell egy NEM, hogy el tudd felejteni az illetőt. én is csináltam már ilyet, biztos voltam benne h nem lesz a válasz (és eszem ágában se volt szétszedni egy kapcsolatot), és mikor kimondta végre véget ért a mi lenne ha... gondolatmenet és elfelejtettem őt.
hogy ennek ellenére miért mondom h ne tedd? mert így visszagondolva rá megalázónak érzem a helyzetet és elég kellemetlen volt utána a srác szemébe néznem.
Miért van az, hogy a srác mondja meg ha érez valamit, a csaj meg ne mert megalázó. Szerintem pusztán arról van szó, hogy megnyílsz a másik ember felé és ezzel valamilyen szinten kiszolgáltatottá válsz és beleugrassz a bizonytalanba.
A témára kanyarodva, szerintem se mondd meg neki. Ha tényleg ramaty a kapcsolatuk akkor hamarosan vége lesz akkor lehetne lépni. De szerintem se csajra, se pasira nem érdemes várni, mert annyi minden elmegy az ember mellett amiket észre sem vesz és nagyon jó dolgok sülhetnek ki belőle....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!