Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan volt homofóbok, akiknek sikerült kigyógyulniuk ebből a betegségből?
Mindezt 18 évesen. Hát ez aztán k*rva valószínű :D:D
Nos, én Nobel-díjas fizikus vagyok, folyékonyan beszélek angolul, németül, franciául, spanyolul, kínaiul, japánul és oroszul. A Caltech-en szereztem doktori címet, mellékállásban ott tanítok, főállásban a NASA Mars-programjában dolgozok.
Ja amit nem említettem még: 16 éves vagyok.
"multinacionális cégnél"
Zepter vagy Ranger?
Ha figyeltetek volna, a személyes tapasztalatait írta le. Nem állította, hogy okozati összefüggés van, pusztán leírt egy empirikus megfigyelést, még ha feltehetően nem is reprezentatív mintán végezte, de szerintem erre a honlapra ez elég.
Ellenben elkezdeni erre személyeskedni (először firtatni a végzettségét, aztán nem elhinni, és gyökérkedni, mikor válaszol - ismétlem, ő nem is akarta felhozni -) a tirpákság túlzófoka.
Ha megbántott titeket a válasza, és magatokra vettétek, nos, akkor nem vele van gond...
Kedves, Xenophilius
- Nyílvános WC: több kis önbecsülésű hetero férfi lesi a másik faszát, hidd el mi látunk eleget nem vagyunk kíváncsiak minden emberre.
- Felvonulás: Egészen addig, amíg ilyen homofób verbális és fzikai erőszaknak vagyunk kitéve, ez a rendezvény meg lesz tartva, sőt az azon résztvevők száma évről évre növekszik. Szokj hozzá mert lesz ennek folytatása, lsd. nyugat.(Csak úgy megjegyezném, hogy a melegek kisebb eséllyel kerülnek a törvénnyel szembe, és kevesebb a munkanélküli köztük - csak mert az a "Társadalmuk legalja" talán nem vétett annyit a társadalomnak)
Alacsony értelmi szintű provokálás? Nem azért de az ilyen csőlátású emberek mint amilyen te is vagy, nem hiszem hogy magasan felettünk szárnyaltok az értelemben. A provokálás az amit ti homofóbok csináltok, csak nem tudjátok elviselni, hogy mi nem hagyjuk magunkat.
Bibliáról meg talán annyit, hogy te többször szegted meg mint mi, főleg ezzel a gyűlöletterjesztő hozzáállásoddal és most akkor ne menjünk bele a többibe.
Nem minden meleg hiszi magát művésznek, én például nem szeretem és nem is gyakorlom a művészeteket, de csak hogy néhány művészt említsek: Da Vinci és William Shakespeare sem volt hetero, mégis talán ők a legnagyobb valaha élt művészek.
- Munkahely: Ha valakit ki akarnak rúgni mert rosszul végzi a dolgát, akkor nem húzhatja ki magát alóla azzal hogy meleg, viszont ha valakit azért akarnak kirúgni mert meleg akkor igenis álljon a sarkára és ne hagyja magát.
Remélem, hogy ha majd gyereked születik meleg lesz és akkor majd saját szemeddel láthatod, hogy milyen szenvedésen megy keresztül - Isten nem ver bottal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!