Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom meg akar változtatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom meg akar változtatni engem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és a párom gyökeresen meg akar engem változtatni, olyan 13-14 éves korom óta nézek, néztem animéket, kezdtem el japán zenét hallgatni.

Azt hiszi hogy az exem miatti részét törlölné ezzel a múltamnak, ám nem!

Hiszen akkor még nem is ismertem.

Már a nemlétező micsodám is tele van azzal, hogy gyökeresen meg akar engem változtatni a párom, akibe szerelmes vagyok.

Ő meg az agyamra megy a zs. zenékkel, (én bezzeg nem halgattatok vele se japán, se koreai se egyéb zenéket), amúgy van közös zenei izlésünk is.

Szóval a zs. zenéket gyakran hallgatja előttem is, és még énekelte is nem egyszer. Nekem nem tetszik, kértem hogy ne.De ő meg engem akar megváltoztani. Mégpedig a tinédzser éveimet.

2013. márc. 17. 14:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
7. nem tudom, hogy miért
2013. márc. 17. 17:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Fú kérdező, te nagyon hülye vagy, bocsi:S
2013. márc. 17. 18:18
 13/16 anonim ***** válasza:
te nem is szereted a párodat, nem teszel meg érte dolgokat, ha ő szereti a zsido zenét te miért nem szereted? ez így nem fair bocs télleg hüly evagy
2013. márc. 17. 19:33
 14/16 A kérdező kommentje:

Hát ne haragudj, de az elég gáz, hogy valaki nem olyannak szeret, amilyen vagy és elvárja, hogy legyél hűtlen a saját egyéniségedhez. De te futsz százason, ha ezt elviseled. Én nem hallgatok mainstream zenét, semmiféle mai divatos tücctüccöt, rockot hallgatok alapvetően, de folyamatosan keresem a jazz, progresszív, ragtime..stb irányzatokat, a zene a mindenem. Páromnak esze ágában sincs elvárni, hogy ne érdekeljen az ilyesmi, pedig őt abszolút hidegen hagyja az ilyesmi. Nem szeret téged ez a faszi, ez biztos, de szerintem te sem őt, mert nem bírod elviselni az ő zenéit.

hát figyelj, az enyém meg elvárta h megszeressem a zs. zenét, nekem nem tetszett, hallgattam vele és nem köptem szembe.

szépen elmondtam, kértem őt, hogy amikor vele vagyok, akkor kérlek ne

ő meg: elhitette velem hogy tetszik neki pár szám, egy általam kedvelt együttestől, de nem volt igaz, és ez ki is derült

+

"és most ezt írta nekem: hanem arra h gyere el velem fesztiválra, és hallgasd a zenéimet még ha nem is szereted, udvarolj nekem, kedveskedj nekem

de neeeeemmm

te semmi pénzért nem kedveskednél nekem"

Kedveskednék de nem úgy hogy a fogamat húzzák, neki is húznák a fogát ha japán zenei koncertre kellene mennie.

De ezt a koncert vagy zs.fesztiválosdit megbeszéltük a HÉTEN és az volt a konklúzió és a megegyezés, hogy nem megyünk se együtt, se külön egyikre SEM.

ő meg "seggnyalásnak"(idézet) titulálta azt, hogy hogyan viszonyul a párjához, közben állandóan bánt engem minden félével, féltékenykedéssel és alaptalan vádaskodásokkal, ma pl. innen talált egy fotót, aki kérdezgette a mellét, képet tett fel

és engem vádolt h én tettem fel. hát nem, és én meg megsértődtem eléggé, hogy 4 hónap után nem ismerte fel a melleimet.

ÉN soha nem tiltottam hogy mit hallgasson, vagy mit ne.

2013. márc. 17. 19:38
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
te egyáltalán nem szereted a párodat kérdező, ez nem szeretet hogy csak a sérelmeiddel foglalkozol, tudd meg hogy egy kapcsolatban mindig anőnek kell engednie!
2013. márc. 17. 19:45
 16/16 A kérdező kommentje:

szeretem őt, és te mindent lenyelnél a pasidnak? hát nem tudom, hogy te meddig mennél el

de tudod mit, a te párkapcsolatod a tiéd

2013. márc. 17. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!