Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Oda menjek vagy ne az 1-ős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oda menjek vagy ne az 1-ős pasihoz?

Figyelt kérdés

tegnap volt ,felkészültem nagy kedvel oda megyek a sráchoz és beszélgetek vele.Erre látom pont átkarol egy csajt és úgy sétáltak ennyi...és így végül nem mentem oda ez érthető viszont ma láttam ,hogy néz meg töbszöris így szokott.Nem hiszem ,hogy járnának csak tetszik neki lehet.de

szóval?meg én 1évvel idöösebb vagyok tőle

15/L

2009. szept. 15. 20:12
 1/2 anonim válasza:
Szerintem nem lényeg, hogy idősebb vagy... Mikor egyedül van, menj oda és szólítsd le. Aztán lesz ami lesz :) Leütni biztos nem fod :P
2009. szept. 21. 01:59
 2/2 A kérdező kommentje:

köszi (:

végül oda mentem ,elkértem az msnencímét és megadta :O

2009. szept. 21. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!