Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Problémák? Nem tudom miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Stiffyjuice kérdése:

Problémák? Nem tudom miért parázok.

Figyelt kérdés
Majdnem 190 centi vagyok, közel 100 kiló. Sportolok, kondizok, 80-nál többnek nem nagyon nézek ki. A lányok azt mondták, hogy jóképű vagyok. 16 éves vagyok. Nagyon sokan (lányok) megnéznek, meg múltkor, pl. vapianoban, amikor kajálni voltunk a haverommal szemeztem egy csajjal és ő rám köszönt. Lehet azért néznek mert ronda vagyok? Vagy azért mert tetszem nekik? Félek bárkihez is odamenni, félek a visszautasítástól... :(
2013. márc. 16. 23:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Kérdező's bad joke.
2013. márc. 16. 23:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát, azért az kicsit gáz, ha 16 éves létedre 80-nak nézel ki :/
2013. márc. 16. 23:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Figyelj minden ember túlesik azon hogy visszautasítják párszor, de te 16 vagy és ha tényleg annyi vagy basszus elötted az élet. Vágj bele aztán vagy bejön vagy nem azért ne legyen az hogy nem próbálkozol csak mert félsz.
2013. márc. 16. 23:42
 4/10 anonim ***** válasza:

2-es

Na eeez LEGENDARY poén lesz :D

2013. márc. 16. 23:42
 5/10 fospuska ***** válasza:
inkább azért,mert ritkán látni 16 éves,190 magas,100 kilós kigyúrt csókát. használd ki.:)
2013. márc. 16. 23:44
 6/10 A kérdező kommentje:
nem vagyok kigyúrt. dagadt vagyok, de izmos is. szóval fekve kinyomok 80-90 kilót lazán. az arc fontosabb mint a test?
2013. márc. 16. 23:46
 7/10 fospuska ***** válasza:
nem. lehetsz akármilyen jóképű gyerek,ha dagadt vagy. és ne 90 kilóval nyomjál,hanem kis súllyal sokat. az égeti a zsírt és formálja az izmokat. minden gyakorlatból 4x20,egy izomcsoportra minimum 3 féle gyakorlat. 2-3hónap és leugrik a háj. láb,segg-has,hát-tricepsz,bicepsz,váll,mell-pihi. és csak hús, zöldség. max reggelire szénhidrát,meg edzés előtt. lemegy az a 15 kiló és már nem is nagy baj,ha az arcod nem olyan szép.
2013. márc. 16. 23:52
 8/10 A kérdező kommentje:
nem kell fogyókúra nem hájas vagyok hanem túlsúlyos :D lement most 2 hónap alatt 12kg. eddig mindenki pont azt mondta h az arc fontosabb! de azért köszönöm.. :)
2013. márc. 16. 23:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Xeno kevesebb himym-t nézzél szerintem :)
2013. márc. 17. 00:02
 10/10 anonim ***** válasza:
gerjednek a magas emberállatokra nyugi :D
2013. márc. 17. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!