Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy együtt tudjunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy együtt tudjunk lenni? Sok választ

Figyelt kérdés

nagyon teteszik egy srác a suliból szerelmes vagyok belé!!! és ez nagy szó!

ő is szeret :) már mondta is. :) és szeretne velem lenni, de ott a volt pasim i s a suliba akivel 1 évig együttvoltam és az exem meg a srác haverok..:s és igy a szerelmem nem tud belemenni abba hogy járjunk mert ott az ex.. pf és zavarná mert jó haverokm, mit tegyek h mégiis?:$

2009. szept. 15. 19:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha zavarja akkor ajánld fel neki,hogy amíg suliban vagytok addig viselkedjetek úgy mintha haverok lennétek.Ha vége a sulinak akkor jöhet a nyali-fali.Ez így még izgalmas is.Titkolni a többiek előtt és titkon ránézni és rámosolyogni aminek a jelentését csak ti értitek.

Jaj ez olyan romantikus...=)

2009. szept. 15. 19:34
 2/3 anonim válasza:
Szerintem -ha téjleg szakítottatok a volt pasittal akkor ne foglalkoz vele mert ha téjleg vége akkor semmi köze a hoz, hogy kivel jársz... de téjleg romantikus:)
2009. szept. 15. 19:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Téjleg?:D

Tényleg így kell írni!

2009. szept. 16. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!