Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom túl sokat játszik. Mit mondjak neki amitől kevesebbet fog?
Már mondtam neki, semmit sem ért.
De egyszer csak megunom már.
Szerintem nem fenyegetni kell,hanem el csábítani onnan.Meg aztán teheted ezt:
Amikor elindul a számítógép,megnyomod a del gombot,meg keresed a boot-menüt,ott mindent disabled-re raksz,beállítasz egy jelszót a bios belépéshez,és akkor nem tud módosítani.És nem fog működni a gép.És akkor nem tud játszani,probléma megoldva.
Most is ő van megharagudva rám.
Elmentünk koktélozni és alig vártam már h hazaérjünk és szexeljünk, erre ő bekapcsolta a gépet és leült játszani.
Amiért én megharagudtam.
Pedig holnap sem találkozunk mert ő játszani fog és egy rossz szót sem szóltam.
Most meg idejött, hogy nézünk filmet de mondtam h nem akarok és erre megharagudott és visszament játszani.
Hagyd a fenébe, fontosabb a játék, mint Te. Találsz olyan pasit is, aki veled szeret lenni, nem a gépével.
Nem tudsz neki mondani semmit se. Tenni tudsz!
Szomorú vagyok.
Idejött, hogy durcizok-e még...és, hogy ő sokáig fent marad mert játszik.
Mondtam neki, hogy igen, durcizom mert nem erről volt szó és erre h akkor durcizz és itthagyott..:(
Jól van.
Okosabb nem lettem:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!