33 hetes vagyok az én kis pocaklakóm nagyon sokat mozog pedig azt mondják hogy a 30. héttől egyre kevesebbet mozognak! Ez normális dolog?
Figyelt kérdés
2008. jún. 13. 10:36
1/7 anonim válasza:
Jobb, mintha nem mozogna :) Hagy mocorogjon. Később már azért nem fog, mert nincs neki elég hely, de amíg kényelmesen elfér, addig mozogjon csak akárhány hetes.
2/7 anonim válasza:
Én 37 hetes vagyok és reggeltől estig meg sem áll!Én örülök neki,mert jobb mintha nem mocorogna.Akkor azon aggódnék,hogy nehogy valami baja legyen.
Nyugi,biztos minden oké!
3/7 anonim válasza:
Ne aggódj,az én babóm se olvassa a szakirodalmat.:)
Mocorogjon csak,nem minden babára igaz az általánosítás.
Boldog babavárást!
38 hetes kismami
4/7 anonim válasza:
Szia. Én 36 hetes vagyok és bizony vannak olyan napok amikor annyit mozog, hogy már néha nem bánnám ha aludna egy kicsit. Főleg akkor amikor a köldökömnél akarja kidugni a lábacskáját:)
5/7 anonim válasza:
Szia! Igen, teljesen normális, nekem ezidőtájt kezdett el igazán "bulizni". Most 39 hetes terhes vagyok és kb 3-4 napja érzem, hogy valamelyest lelassult.
Minden jót!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszotokat!Én nagyon élvezem minden egyes mozgását mégha néha egy kicsit kellemetlen is!
Csak a szakirodalmak egy kicsit bekavarnak!
Boldog babavárást mindenkinek!
2008. jún. 13. 12:53
7/7 anonim válasza:
Szia ne aggódj,nekem is a babám igazi örökmozgó,és semmivel sem mozog kevesebbet a 30-ik hét után.Szülés előtt vagyok de mostsem lassult le a mozgása.Nemtudom mikkor jön világra már,nagyon szeretnék babázni.Június 7-voltam kiirva,de még semmi.Boldog babavárást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!