Miért mondják azt aki sír kevesebbet pisil?
Figyelt kérdés
...csak gyerekekre jellemző vagy még azoka sem?2009. nov. 29. 20:18
1/5 anonim válasza:
ez mindenkire igaz, mert a folyadék egy része a szemeden át távozik síráskor, és utána már annyival kevesebbet tudsz csak kipisilni
2/5 A kérdező kommentje:
szerintem nem igaz az állítás! én most bönböltem s az idö alatt 3*voltam WC-n!!!!
2009. nov. 29. 20:35
3/5 anonim válasza:
én már nagyon régen sírtam lehet hogy ezért kell sűrűn járnom wcre? ez megnyugtató én már kezdtem parázni hogy a vesémmel van a gond :D
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy az állítás nem igaz, de a válasz kézenfekvő, ezért vicces. Heccelős: "kikönnyezi a pisit magából".
5/5 A kérdező kommentje:
...az jó ha vicces....írjatok akkor rá vicces válaszokat! Hátha változtat a kedvemen! nem picsognák,s nem járnák sűrűn a WC-re!!!!
2009. nov. 29. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!