Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közöljem a barátnőmmel hogy mosson fogat?
Figyelt kérdés
Már vagy 3 hónapja nem mosott fogat és feketednek neki meg nagyon büdös a szája. Előtte se mosott túl gyakran de ilyen nem volt hogy undorodjak a csóktól. Hogy mondjam neki hogy ne bántsam meg?2013. márc. 16. 17:59
21/26 anonim válasza:
Miért nem mondod meg neki csak úgy? Félsz hogy bosszúból elrohaszt a halálos leheletével?
22/26 anonim válasza:
Persze, hogy fél a csajtól. Nem csoda. Ha a csaj megharapja a kedves kérdezőt, az valószínűleg elhúnyna seblázban.
23/26 A kérdező kommentje:
Szerintetek miért kamuznék?
Tudom hogy undorító de szeretem, csak nagyon könnyen meg lehet sérteni, múltkor annyi mondtam neki hogy miért fogja össze mindig a haját, kiengedve sokkal jobb és megsértődött hogy akkor ő úgy nem is tetszik nekem. 3 napig nem beszéltünk. -.-
Talán a rágó kínálás jó megoldás lesz, az nem sértő rá nézve és megoldja a problémát. Nemsokára ki tudom próbálni!
2013. márc. 17. 18:30
24/26 anonim válasza:
Számomra elég nonszensz hogy valaki besértődik azon hogy nem tetszik a barátomnak a hajviseletem amikor annyira igénytelen hogy nem mos fogat. Én nőről ilyet még nem hallottam. Munkahelyén hogyan tolerálják ezt? Teljesen érthetetlen az egész.
25/26 anonim válasza:
papucsa vagy, így igaz... mondd meg neki nyiltan, kertelés nélkül, nem "ízlik nyelved szaga"!
26/26 anonim válasza:
Ha ilyen sértödékeny akkor még is az a jó megoldás amit ötletként adtam hogy invitáld meg egy közös fogászati szűrésre,sőt tudod mit?! Ha nem megy el veled,te is vágd be a sértődést és ha ezen ö problémázik te is vágj vissza az ő fegyverével,történetesen hogy akkor ő se szeret téged igazán hogy még ennyit se tesz meg érted. Ami a rágót illeti,minden egyes alkalommal nem fogja elfogadni a rágót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!