Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel. Nagyon szeretem, végülis tökéletes minden kettőnk között, egyvalamit kivéve, az pedig a SZEX. (többi lent? )
Sosem akar szexelni, azt mondja nem kívánja, nincs rá szüksége, Őt nem érdekli.
Heti szinten kb háromszor szexelünk, maximum 20 percet, de akkor is csak abban a pózban, amit Ő akar.
Általában az unott fejét nézem szex közben, s már nem kicsi vitánk volt ezek miatt.
Volt olyan is, hogy 1 hétig semmi szex nem volt köztünk, mert a kedvem is elvette tőle az ilyen viselkedésével.
Tudom, hogy szeret, és azt is, hogy nem csal meg.
Én is nagyon szeretem őt, Ő a mindenem!
De a szexuális életünk, valahogy szar.
Én ezt már nem bírom, s nem is tudom, hogy mit kellene csinálnom. Nem akarom/nem fogom elhagyni, mert szeretem nagyon, de ez már nekem is sok, e- téren.
Mit tegyek?
F/18 L/16
Nem vagyok béna, se durva. Mindig figyelek rá, hogy neki (is) jó legyen, érzéki vagyok stb.
Az orgazmust biztos vagyok benne, tutira, hogy nem játssza meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!