Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közöljem a barátnőmmel hogy mosson fogat?
Figyelt kérdés
Már vagy 3 hónapja nem mosott fogat és feketednek neki meg nagyon büdös a szája. Előtte se mosott túl gyakran de ilyen nem volt hogy undorodjak a csóktól. Hogy mondjam neki hogy ne bántsam meg?2013. márc. 16. 17:59
11/26 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy hol lakik az expasija, lehet nála hagyta.
12/26 anonim válasza:
Érdekes lehet amikor az arcodba liheg szex közben.
13/26 anonim válasza:
fújjjj,most ettem meg egy jó tányér krumplistésztát,erre ilyeneket kell olvasnom? :D na be is kapok egy orbitot gyorsan
14/26 anonim válasza:
12es, ezt most nem akartam elképzelni..
15/26 anonim válasza:
Azt nem értem csak hogy nem esik le emberek hogy a kérdés KAMU...
16/26 anonim válasza:
a sok csira a facen baromkodik pedik itt zajlik az igazi élet!! :D
17/26 anonim válasza:
Lehet hogy kamu, de nem biztos. Sok mindennel találkoztam már ezen az oldalon.
18/26 anonim válasza:
Elöször is,ha feketednek fogászati probléma ha büdös is még inkább. Csak ötlet,mondd neki hogy elmész fogászati szűrésre (jó példával járj elöl :)) )és szeretnéd ha elkisérne ,ajánld hogy ha már veled megy nézesse meg ő is (játszd el hogy félsz)mert ez neked erőt ad hogy leküzdhesd a félelmedet.Ha jól elő adod magad és ő nagyon szeret akkor elkísér.Ha nem akkor mondd meg neki a frankót és ha ez sem hat akkor rohadjanak ki a fogai,te meg keress egy illatosabb szájú leányzót. punktum
19/26 anonim válasza:
Nekem nem szép a fogsorom, de mégis mosok fogat rendesen, mert rosszul vagyok, ha nem mosok legalább egyszer egy nap.
20/26 anonim válasza:
ejjejjejj ennyire felunk a csajunktol?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!