Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek belém fog szeretni?
Figyelt kérdés
Irtam tegnap is ide,de leirom részletesebben.
2hete meg ismertem egy alakot,aki 10 ével idősebb nállam.1x csak smszgettünk,ő volt az aki mindennap irt.Aztan talalkozgattunk párszor ,majd lefekudtem vele.Nagyon jo érzés volt ,sosem éreztem magam ennyire jól egy pasival sem.Ugy érzem meg szerettem.Ő mindig simogat engem,puszilgat,egyaltalan nem ugy veszem észre ,mint aki csak kiakarna hasznalni.Tényleg aranyos velem,sokat nevetek mellette.Tegnap is reggelig együtt voltunk,mondtam neki,hogy ugy érzem bele fogok szeretni,mire ő"Csak azt ne ba*ki"..Én meg,hogy vicceltem..Most mit tudtam volna mondani .Nagyon szeretném,hogy meg szeressen,mert jó vele lenni.Volt 2éves kapcsolatom,azert nem voltam ennyire oda,mint ezert.19L
2013. márc. 16. 11:29
1/3 anonim válasza:
Ha az volt rá a válasza,akkir ezek szerint csak szexre kellesz neki ! 20f
3/3 anonim válasza:
Hát nyilván nem akar komolyabbat tőled, ha nem akarja, hogy belészeress. Mi másért mondana ilyet? (Hacsak nem viccből - ezt neked kellett érezni a hangsúlyán.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!