Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valószínű nem mer belém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valószínű nem mer belém szeretni. Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Szakított velem a párom 2 hónap után. Mondta, hogy még mindig szeret, még mindig jó velem, még mindig fél hogy elveszít, de időre van szüksége. Ő maga sem tudja miért. Adtam neki időt, úgy beszéltük meg jelentkezik, és meglátjuk milesz. Saját magával harcol, hogy mit tegyen. Nagyon jól megvagyunk. Mondta, hogy az elején nagyon jovolt, hogy sokat együtt vagyunk. Én átgondoltam, és szerintem ez lehet a dologban:

Szeptemberben szakított a 9 hónapos kapcsolatával. Rá egy hónapra jöttem neki én, velem többet találkozott, mivel én itt lakom a volt pasija pedig messze lakik. Barátnőm is nem rég költözött vissza külföldről. Mi már régóta barátok vagyunk, tehát ez az összejövetelesdi, nem egy randiból forrt ki, hanem egy sima találkozásból, mint két haver, aki régen látta egymást. Csak elcsattant egy csók. Szerintem ő 1,5 hónapig jól elvolt, sodródott az árral, tetszett neki minden. Aztán eltört benne valami, amit ő sem tud micsoda. Én arra gondoltam, hogy mikor már látta, hogy komoly kapcsolat (Az apukájával jól kijövünk, az összes felnőtt ismerősével, rokonával szintén) akkor rájött, hogy ez egy hosszútávú kapcsolat lenne. Vissza ment külfödre 1 hétre. Gondolom itt beszélgetett az Édesanyjával, eltervezték a jövőt. Jövője a következő , hogy megy vissza érettségi után (1,5 év) és kint dolgozik külföldön. Szerintem megijedt, hogy mi lesz most velünk, és hogy ez halott ügy, ezért harcol magával, és ezért adta be a kulcsot tegnap is. Tudom hogy szeret, hiszen nem úgy szakítottunk hogy kész vége, hanem ugyanúgy volt testiség, meg láttam is rajta, hogy szeret. Tudom, hogy várnom kell, még benne ez lejátszódik, de mit tehetnék az érdekében, hogy okosan döntsön? Nem szeretném, hogy eldobja ezt a kapcsolatot, mert akármi is lesz, mellettem a helye, mert mindenben passzolunk. Vasárnap keressem fel, hogy hiányzik, hogy legalább érezze, hogy itt vagyok? Vagy hagyjam az egészet, és akkor benne van, hogy szakítani fogunk végleg?

2013. jan. 3. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Bocs, de ezen röhögnöm kell, hogy fél belédszeretni. A szerelem nem egy tudatos döntés. Ha szerelmes leszek, akkor azt nem tudom irányítani, ergo akárhogyan is parázok a szerelemtől, bele fogok kegyetlenül zúgni az illetőbe. Vagyis a pasid nem szerelmes. Biztos szeret, értékel mint embert, de olyan hű de nincsen belédpistulva. Hogy ez téged kielégít-e vagy sem, a te dolgod. Viszont jól jegyezd meg, hogy aki veled akar lenni, vágyik a közelségedre, az nem szarakodik, veled van és kész.
2013. jan. 3. 15:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van, amúgy fiú vagyok, de lehet azért döntött így, mert sokat voltam a nyakán?
2013. jan. 3. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja és felejtsd el, hogy melletted a helye. Ezt nem te döntöd el, bármennyire is így szeretnéd. A barátod szabad lény, szabad akarattal. Mindenki önmaga dönti el, hogy neki mi a jó. Bocs, ha kegyetlennek tűnik, de ez így megy. És ez megint más dolog, hogy szerinted "passzoltok". Ha a barátod nem szerelmes, akkor azt nem fogod tudni kicsikarni belőle.
2013. jan. 3. 15:52
 4/4 anonim ***** válasza:
*bocs, most látom, hogy fiú vagy, akkor nem barátod, hanem barátnőd, bocs. Egyébként elég gáz ez a szöveg, hogy "mellettem a helye, mert összepasszolunk. Enyhén pszichopata szöveg, én az ilyenektől jobban futok mint a baltás gyilkostól:D
2013. jan. 3. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!