Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet úgy párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy párkapcsolatban szeretni valakit, hogy tudom nem vagyok vele boldog? Vagy csak becsapom magam, hogy szeretem?

Figyelt kérdés

2012. dec. 26. 14:48
 1/7 anonim ***** válasza:
biztos azért vagy vele, mert nincs ló
2012. dec. 26. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy nem vagy vele boldog, akkor valójában nem szereted, csak addig vagy vele, amíg nem találsz nála egy jobbat. Ennyi.
2012. dec. 26. 14:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne csapd me magad. Hosszutavon tonkreteszed magad.
2012. dec. 26. 14:51
 4/7 A kérdező kommentje:

Vagyis szerintetek már csak kedvelem, nem szeretem és lépni kéne.

Mikor lehet egy ilyenre megálljt mondani?

Van olyan, hogy már nem lehet visszafordítani, hogy nem lehetek újra boldog vele?

2012. dec. 26. 14:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Van bizony. Pl. most, hogy ez a kérdés megfogalmazódott benned... szerintem lépj, és ne szenvedj tovább, és őt se ámítsd.
2012. dec. 26. 15:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet. Főleg akkor ha gyerekek vannak akikért felelősséggel tartozik a nő.
2012. dec. 26. 15:18
 7/7 A kérdező kommentje:
És ha pont a gyerekek IS azok akik még összefogják a két embert? Hogy tudja az ember nekik mekkora fájdalom lenne az édesapjuktól külön?
2012. dec. 26. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!