Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most őszintén normális vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszintén normális vagyok?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok(abszolúte nem büfé szakon tanulok), 20 éves srác, sportolok rendszeresen, angolul és németül(nem nagyképűségből), de kifejezetten jól beszélek, kulturált vagyok, meg hát nem mondom azt, hogy jól nézek ki, de egy átlagnak elmegyek. Még enyhén vallásos is vagyok, katolikus vasárnap elmegyek a szüleimmel templomba és nagyjából le van tudva a dolog a részemről. Bulizni nem szoktam, mert értelmét nem látom, hogy hülye kis libák bájait nem keressem félrészegen mindenféle disco-kban. Cigizni soha nem cigiztem, nem iszom stb. stb.

Eléggé nagyképűnek tűnhet ez a dolog amiket leírtam, de én csak egy "normális" lányt keresnék, aki okos, ad a külsejére(nem kell, hogy szupermodell legyen, de azért nézzen ki valahogy), akarjon családot ilyesmi. Ez az igyunk és bújjunk az ágyba dolog meg kifejezetten taszítja.

Vannak még ilyen lányok? Sok hülye kis libát megkaphattam volna, de nekem erre nem volt igényem, ergo szűz vagyok.

Van olyan korombeli lány aki ezeket inkább értéknek értékeli, mintsem balf.szságnak?

20/f

2013. márc. 15. 15:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Normális vagy. Belőled legalább (több mint való) nem lesz utcaseprő.
2013. márc. 15. 16:57
 12/24 Antonius Caepio ***** válasza:
Én ebben semmi kirívót nem látok. Egy átlagos, normális srác lehetsz. Vannak ilyen lányok is, csak egymásra kell találnotok.
2013. márc. 15. 17:21
 13/24 anonim ***** válasza:

én csak azt tudom mondani, hogy bár minden pasi ilyen lenne mint te.

24/L

2013. márc. 15. 18:06
 14/24 anonim ***** válasza:
Hasonlítok én is, annyi a különbség, hogy cigizek, de ettől normálisnak érzem még magam, iszom, de keveset, hétvégente néhány sör, ribancok nekem sem kellenek, a templomon meg gondolkodtam már, hogy járok, havi 1-2 vasárnap, nem vagyok vallásos, de ott igazán jól ki lehet szellőztetnie az embernek az agyát :)Persze nem vagyok szűz, volt már több kapcsolatom, de szakítottunk és most vadászok az igazira, aki szerintem megvan már, csak neki is így kell éreznie, ezen dolgozom most :) 26/F
2013. márc. 17. 11:13
 15/24 anonim ***** válasza:
Tudod az a baj, hogy ezt sokan talan el sem hiszik. Az en baratom is ilyen mint te, bar mi idosebbek vagyunk. El sem tudom kepzelni az eletemet valami csapodar palival, akitol mindenfele dolgokat el kene viselnem. Szerintem ha abban a vallasos kozegben is keresgelsz, biztos talalsz nem fanatikusan vallasos, de komoly lanyt, hasonlo celokkal. Vagy neten akar, mi is igy talalkoztunk.
2013. márc. 17. 11:31
 16/24 anonim ***** válasza:
Bárcsak több ilyen fiú lenne!Nyugi teljesen normális vagy(legalábbis ez volna a normális)igaz nehéz lesz de fogsz találni egy magadhoz hasonló lányt sok lány ilyen fiút szeretne,a hülye p*csákat meg továbbra is szard le(elég szánalmasak). ( 15/L ) ;)
2013. márc. 17. 12:49
 17/24 anonim ***** válasza:
Amit leírtál, az abszolút szimpatikus. Szerencsére vannak még ilyen pasik a földön. Igazából nem csodálom, hogy furcsállod, hogy nincs barátnőd, mert én is hasonló cipőben jártam sokáig, mint te. Szép lány vagyok, az orvosira járok, normális vagyok, nem cigizek, nem piálok és bár a szórakozóhelyeket nem szeretem kifejezetten, járok társaságba is. Ennek ellenére az elmúlt 4 évben szingli voltam és nem értettem, hogy miért nem találok egy normális pasit. Aztán ahogy mondani szokták, jött egy teljesen váratlanul, már 3 hónapja együtt vagyunk és tényleg nagyon rendes srác (hozzád hasonló). Szóval én nem tudok mást javasolni, minthogy várj türelmesen és majd jönni fog az igazi. Ne keseredj el. 22/L
2013. márc. 25. 10:26
 18/24 anonim ***** válasza:
igen, van ilyen lány, én pl.... de hétvégente nem ülök otthon egyedül. vannak olyan helyek, ahol nem a tinir.bancok rázzák a seggüket.
2013. márc. 25. 10:32
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintem normális vagy, és a nem büfés szakon beszólásból ítélve még humorod is van! :) Egyébként nem gondolkoztál még valami társkeresőn? Pl, amit sokan jónek mondanak az a badoo.com... :) Sok sikert,ne add fel!!
2013. jún. 16. 12:59
 20/24 anonim ***** válasza:

Kinek mi a normális, szerintem az vagy. Vannak még ilyen lányok igen.

Igen, vannak akik értékelhetik ezeket a tulajdonságaidat.

A társkereső meg nem biztos, hogy jó ötlet: ott is érhetnek téged kellemetlen szituációk, elutasítások.

2013. jún. 16. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!