Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén! Egy normális 16 éves lány hol tudna ismerkedni?
A normálist nem nagyképűségből írtam, csak annyit jelent hogy nem vagyok egy partyp*csa.Nyilván eljárok én is szórakozni a barátaimmal,de nem kavarok minden héten mással.
Igazából nem vagyok az a nyomulós típus(eddig egy srácot hívtam el ,,randizni", elég kevés sikerrel),de ha valakit jobban megismerek és megkedvelek be sem áll a szám.
A suli lenne a legkézenfekvőbb,de tudjátok hogy van ez a gimiben!Mindenki sokkal jobban tud a másikról mindent,mint az érintettek.Meg mondjuk esetleg egy szakítás után sem lenne a legkellemesebb mindennap találkozni.
Ha valamit még tudni szeretnétek, kérdezzetek! :)
fészbúúúk
Meg gyakorikérdések :D
Merrefelé laksz?
Hobbin keresztül, buszon, bárhol... :)
neten. Azon belül pedig nálam:D Amúgy írj privátot ha gondolod.
21/f
Kecskeméttől nem messze!
A buszos dolgon már én is gondolkodtam,csak ahogy írtam nem igazán vagyok az a kezdeményezős típus,igazából nem is tudom hogy hogyan kellene! :') Az önbizalmam nem túl magas.Az a helyzet hogy az.elmúlt időben.sokat fogytam (amúgy most sem vagyok.az a kifejezetten vékony alkat.és ebből rögtön.következik a másik problémám!Honnan.tudjam hogy az adott fiúnak.bejönnek-e a ,,nőieebben telt " csajok-)de valahogy nem.tudom elhinni hogy esetleg én is.nézhetek ki jól...
Másrészt meg reggel általában mindenki bámul ki a fejéből,délután meg szintén.
Ilyenkor sajnálom hogy nincsen tesóm! :D
Köszönöm a válaszokat!
Aki így áll a kapcsolathoz hogy "esetleg egy szakítás után sem lenne a legkellemesebb mindennap találkozni. "
az ne akarjon magának pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!