Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet normális kapcsolat egy 15 éves lány és egy 21 éves fiu között?
Figyelt kérdés
2012. nov. 17. 14:59
1/8 anonim válasza:
Ha a 21 éves fiú megrekedt 15 éves szinten, akkor simán.
2/8 anonim válasza:
Igen, ha ezt nem itt kell megkérdeznie a pár egyik tagjának.
3/8 anonim válasza:
az első számból vette ki a szót, de ugyanez van fordítva is: ha a 15 éves érettebb a koránál, akkor működhet.
4/8 anonim válasza:
Még elfogadható különbség. Kérdező, Te melyik vagy?
5/8 anonim válasza:
Lehet normális, feltéve ha a 15 éves érettebb a koránál, ahogy mások is írták, plusz még a fiú sem az a fajta, aki csak meghúzza az ilyen kis fiatalokat, hanem értelmes. 19/F
6/8 anonim válasza:
Nekem majdnem 4 évig működött!
Én 14 voltam, Ő 20
18 lettem, mire vége lett! Sajnos.
Nem az én hibámból, de én szakítottam.
Ez is sajnos.
7/8 anonim válasza:
Ha a kérdező a lány, akkor ugyanilyen helyzetben vagyok, mint te. :) Bár, a fiú az elején mondta még, hogy számára nem téma kikezdeni velem amíg 18 alatt vagyok (bár bejövök neki), és ezt én tiszteletben is tartom teljes mértékben. Ennek ellenére tartjuk a kapcsolatot, tehát beszélünk rendszeresen, és nagyon jól kijövünk egymással. Én így, 15 éves fejjel is azt tudnám javasolni, hogy várj még ezzel! Kevés az esély, hogy ebből lehet valami komoly egyelőre. Ha gondolod, írhatsz privit. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Igen lány vagyok és köszönöm szépen a válaszokat:)
2012. nov. 18. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!