Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most őszintén! Egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszintén! Egy normális 16 éves lány hol tudna ismerkedni?

Figyelt kérdés

A normálist nem nagyképűségből írtam, csak annyit jelent hogy nem vagyok egy partyp*csa.Nyilván eljárok én is szórakozni a barátaimmal,de nem kavarok minden héten mással.

Igazából nem vagyok az a nyomulós típus(eddig egy srácot hívtam el ,,randizni", elég kevés sikerrel),de ha valakit jobban megismerek és megkedvelek be sem áll a szám.

A suli lenne a legkézenfekvőbb,de tudjátok hogy van ez a gimiben!Mindenki sokkal jobban tud a másikról mindent,mint az érintettek.Meg mondjuk esetleg egy szakítás után sem lenne a legkellemesebb mindennap találkozni.

Ha valamit még tudni szeretnétek, kérdezzetek! :)

2012. dec. 5. 13:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Nem értelek!

2012. dec. 5. 19:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem úgy kell egy kapcsolatot kezdeni hogy "jaj mi lesz szakítás után". Össze akarok jönni az illetővel illetve boldog akarok lenni vele, nem szakítani akarok amikor még össze se jöttünk.

Legalábbis én így gondolom.

2012. dec. 5. 20:20
 13/14 A kérdező kommentje:
Ahha,értem!
2012. dec. 5. 21:46
 14/14 A kérdező kommentje:

Viszont odaírtam hogy ,,esetleg".Nyilván az én elsődleges célom is az lenne,hogy a kapcsolat jól működjön.

Ha úgy alakul akkor egy sulis-kapcsolatot sem utasítanék el.

2012. dec. 5. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!