Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a megcsalásról?
Figyelt kérdés
Minden esetben teljesen elítélendő, vagy van olyan, amikor bocsánatos bűnnek számít? Ha igen, mikor? Véleményeket, tapasztalatokat egyaránt várok.2013. márc. 15. 09:06
1/8 anonim válasza:
nincs olyan ami megbocsájtható, mert ha utána együtt is maradtok az a kapcsolatot megpecsételi és a sértett fél mindig emlékezni fog rá és folyton attól fog tartani h vajon megteszi e vajon újra a párja vagy sem.és az teljesen mindegy h mit értünk megcsalás alatt
2/8 anonim válasza:
vesszen a hűtlen gyaur kutya!!! pfejjj...
3/8 A kérdező kommentje:
Megcsalás alatt azt értjük, hogy mondjuk az egyik fél sosem kapja meg a párjától amit szeretne, illetve csak nagyon ritkán, szexuális téren. (Más téren jól működik a kapcsolat.) Hiába próbált már vele erről többször is beszélni a másikat nem érdekli. Ilyenkor ha az illető máshoz fordul igényeinek kielégítésére, az elfogadható-e? Erre gondoltam.
2013. márc. 15. 09:25
4/8 anonim válasza:
Na na azért lehet,hogy a másik fél is ludas ebben. pl. bunkó vele,vagy flörtölget fűvel fával.azért egy idő után betelik ám a pohár. akár mennyire szereti. büszkeség a legfontosabb egy kapcsolatban.ha nem érzi a másik féltől a tiszteletet elmegy máshoz.akár mit is mondtok. meg lehet bocsájtani ha ilyen próbalámák vannak.
5/8 anonim válasza:
Nézd, ilyen esetben nem működik jól a kapcsolat, és szakítani kell, vagy megbeszélni, hogy akkor az a fél, akinek nem elég a szex, mást is kereshet, bár szerintem elég kevés nő menne ebbe bele.
Inkább keress egy olyan nőt, aki minden téren teljesen kielégít.
6/8 anonim válasza:
Szerintem undorító dolog. Én nem tudnám megbocsátani, aki egyszer megteszi, az máskor is megfogja..
7/8 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő.
2013. márc. 15. 09:59
8/8 Antonius Caepio válasza:
Vannak esetek, ahol érthető, de attól még elítélendő. Ilyen az általad említett példa is. Érthető, hogy rosszul esik, amiért nem kapsz meg valamit, és éget a vágy, ugyanakkor ez még nem jogosít fel arra, hogy átverd a másikat.
Ha nem sikerül megbeszélni, akkor úgy tiszta a dolog, hogy szakítunk, és utána aztán lehet szexelni másokkal. Neked is és neki is jobb lesz. Neked azért, mert nem lesz bűntudatod, neki meg azért, mert nem lesz átverve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!