Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a megcsalásról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a megcsalásról?

Figyelt kérdés
Minden esetben teljesen elítélendő, vagy van olyan, amikor bocsánatos bűnnek számít? Ha igen, mikor? Véleményeket, tapasztalatokat egyaránt várok.
2013. márc. 15. 09:06
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
nincs olyan ami megbocsájtható, mert ha utána együtt is maradtok az a kapcsolatot megpecsételi és a sértett fél mindig emlékezni fog rá és folyton attól fog tartani h vajon megteszi e vajon újra a párja vagy sem.és az teljesen mindegy h mit értünk megcsalás alatt
2013. márc. 15. 09:14
 2/8 anonim ***** válasza:
21%
vesszen a hűtlen gyaur kutya!!! pfejjj...
2013. márc. 15. 09:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Megcsalás alatt azt értjük, hogy mondjuk az egyik fél sosem kapja meg a párjától amit szeretne, illetve csak nagyon ritkán, szexuális téren. (Más téren jól működik a kapcsolat.) Hiába próbált már vele erről többször is beszélni a másikat nem érdekli. Ilyenkor ha az illető máshoz fordul igényeinek kielégítésére, az elfogadható-e? Erre gondoltam.
2013. márc. 15. 09:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Na na azért lehet,hogy a másik fél is ludas ebben. pl. bunkó vele,vagy flörtölget fűvel fával.azért egy idő után betelik ám a pohár. akár mennyire szereti. büszkeség a legfontosabb egy kapcsolatban.ha nem érzi a másik féltől a tiszteletet elmegy máshoz.akár mit is mondtok. meg lehet bocsájtani ha ilyen próbalámák vannak.
2013. márc. 15. 09:25
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

Nézd, ilyen esetben nem működik jól a kapcsolat, és szakítani kell, vagy megbeszélni, hogy akkor az a fél, akinek nem elég a szex, mást is kereshet, bár szerintem elég kevés nő menne ebbe bele.

Inkább keress egy olyan nőt, aki minden téren teljesen kielégít.

2013. márc. 15. 09:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem undorító dolog. Én nem tudnám megbocsátani, aki egyszer megteszi, az máskor is megfogja..
2013. márc. 15. 09:54
 7/8 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő.
2013. márc. 15. 09:59
 8/8 Antonius Caepio ***** válasza:

Vannak esetek, ahol érthető, de attól még elítélendő. Ilyen az általad említett példa is. Érthető, hogy rosszul esik, amiért nem kapsz meg valamit, és éget a vágy, ugyanakkor ez még nem jogosít fel arra, hogy átverd a másikat.

Ha nem sikerül megbeszélni, akkor úgy tiszta a dolog, hogy szakítunk, és utána aztán lehet szexelni másokkal. Neked is és neki is jobb lesz. Neked azért, mert nem lesz bűntudatod, neki meg azért, mert nem lesz átverve.

2013. márc. 15. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!