Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudsz a környezetedben megcsalásról?
Figyelt kérdés
Akár rokon/ismerős/szomszéd stb.
Egy kérdésből jutott eszembe, hogy annyi nyílt titok van itt a környezetembe amikről szinte mindenki tud csak az adott személy nem...
2012. szept. 27. 14:07
1/14 anonim válasza:
Nem volt konkrét megcsalás, de "kerülgetés" volt. Lebeszéltem az illetőt, és most újra boldogok a régi párjával:)
2/14 anonim válasza:
Apám csalta anyámat, én csak ennyiről tudok. Bár én elég kevés embert ismerek
3/14 anonim válasza:
Apám csalta anyámat, aztán persze tagadott (pedig elég nyilvánvaló volt esténként, hogy nem a munkatársakkal beszélget telefonon.) :(
Munkahelyen kolléganőnek volt egy csávója, akivel persze csak "beszélgettek". Aha. Aztán fél év után elhagyta miatta a férjét. Pedig van egy óvodás kislányuk.
4/14 anonim válasza:
Igen tudok,pár éve unokatesom csalta a férjét,a nagybátyám állandóan csalja a feleségét,apám pedig mikor tinédzser voltam,megcsalta anyámat,el is váltak,a a kedves sógorom is megcsalta a feleségét,de kibékültek,ja és engem is megcsaltak már egy komoly kapcsolatomban,azóta persze már nem vagyunk együtt.Van aki azért tud róla,hogy mi folyik,a háta mögött,például,nagybátyám sokszor lebukott,de mindig megbocsát neki a felesége.
5/14 anonim válasza:
Igen, meglepő módon mindhárom csalfa egyén nő volt.
6/14 anonim válasza:
Nemrég a 20 éves csoporttársam, aki csaj, szeretője volt egy 40es házas pasinak, és ezzel dicskedett a fősulin egyeseknek.
7/14 anonim válasza:
apám csalta meg anyámat, és az egyik ismerősöm csalta még meg a barátnőjét egyszer..
8/14 anonim válasza:
Szerintem mindenki tud legalább egyről.
9/14 anonim válasza:
Hová tűnt a kérdező,hozzászólása,és miért tűnt el?
10/14 anonim válasza:
bocs elnéztem,elözö vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!