Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudsz a környezetedben megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudsz a környezetedben megcsalásról?

Figyelt kérdés

Akár rokon/ismerős/szomszéd stb.

Egy kérdésből jutott eszembe, hogy annyi nyílt titok van itt a környezetembe amikről szinte mindenki tud csak az adott személy nem...

2012. szept. 27. 14:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
tudok a csaj ismerősömet csalja a pasija és még engem is be akart fűzni.. nagyon gáz és a csjanak semmi nem esik le.. pedig mindenkivel megcsalja kb.. a pasi meg nagyon jól csinálja h nem bukik le.
2012. szept. 27. 14:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Olyan történt tágabb családomban, hogy nem egyszerűen megcsalta a feleség a főnökével a férjét de ráadásul még teherbe is esett a főnöktől !!

Szerencsére szülés előtt kiderült, hogy nem a férj az apa és elváltak.

2012. szept. 27. 14:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen, velem csalta meg a csaj a barátját

f/20

2012. szept. 27. 15:08
 14/14 anonim ***** válasza:
hát a bátyám csalja a feleségét egy lánnyal, akibe szerelmes is. Elmondta nekem, mert úgy érzi döntésképtelen és bizonytalan, de közben meg szerelmes a lányba. Van még két húgunk (24,26 évesek) szerintem a kisebbik tudja, de nem tudom,h jött rá.
2012. szept. 28. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!