Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan akinek börtönben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akinek börtönben volt a párja, miután kijött, hogy alakult az életetek?

Figyelt kérdés
Együtt vagytok? Bíztok benne?

2013. márc. 15. 08:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Miért ültették le?
2013. márc. 15. 08:50
 2/10 anonim ***** válasza:
Én nem lennék olyannal együtt, aki valamilyen bűncselekményt követett el. Nem tudnék benne megbízni és feltétel nélkül szeretni. Legyen az bármilyen kis bűn is, az a jó erkölcs határán kívül van...
2013. márc. 15. 08:54
 3/10 A kérdező kommentje:

Csak olyan válaszoljon aki érintett köszi.

1 leütött egy legyet,aki sajnos súlyos sérüléseket szenvedett

2 kit érdekel Te kivel élnél nem ez volt a kérdés

3 részvétem,jobb lett volna a kóma

2013. márc. 15. 09:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Akiktől hiteles választ kaphatnál azok közül elég kevesen tudnak olvasni. Írni még kevesebben.

Már csak azért mert ezek szerint nem halálos közúti baleset gondatlan okozásáért meszelték el a lovagot.

2013. márc. 15. 09:16
 5/10 anonim ***** válasza:
nem sokkal később vissza jutott mert megint elkövette ugyanazt méghozzá úgy h tudta h lebukik...és többet nem várnék rá és nem is fogok
2013. márc. 15. 09:17
 6/10 anonim ***** válasza:

bocsánat, nem én vagyok érintett, az egyik barátnöm az

a pasi nem sokat ült, volt egy kis mosolyszünet, de utána megbeszélték, most együtt vannak

alapból rajtam keresztül ismerte meg a srácot,és én tudom, hogy meg lehet benne bízni

a dologba a haverjai rángatták bele, azóta velük nem tartja a kapcsoatot, és öszintén megbánta

ez volt lassan 4 éve, azóta semmi olyat nem tett, ami miatt félteném a barátnöm

2013. márc. 15. 09:30
 7/10 fospuska ***** válasza:
az attól függ. ha alap esetben a pali normális,csak belekeveredett valamibe és úgy csüccs,akkor nagy baj nincs,csak rosszkor volt rossz helyen és nyerte a meccset. ha viszont eleve olyan körben mozog,ahol ez (vagy a lehetősége) mindennapos,mondjuk úgy életforma,akkor kétszer is meggondolnám. aki ilyesfajta életet él és súlyos (vagy életveszélyt okozó) testi sértésért ült,attól tartanék kissé a nő helyében. máskor sem mérlegel és a sitt nem javítóintézet,hanem akadémia. legközelebb már úgy fog nyakonverni bárkit,hogy ne legyen bizonyítható. mi a garancia,hogy nem a nő lesz az a hirtelen felindulásban...?
2013. márc. 15. 09:31
 8/10 anonim ***** válasza:

nagyapam bortonben volt kocsmai verekedesert.

nagyanyam vakon szerette. pedig alkoholista es agressziv volt as oreg.

sajnaltam is, de nem annyira hogy en pl. egy eletet le tudtam volna vele elni. es miutan megkattant kes fogott ram aztan ongyilkos lett megsiratni.

nah de mindegy.

verte a csaladot, meg akarta oket keselni. menekulniuk kellett a 3 gyerekkel.

tudod kerdezo ha valaki agressziv tipus es raadasul ezt mar bizonyitotta akkor csak ido kerdese hogy te is aldozatava valj ennek a szemelyisegi jegynek...

de kellenek ilyen naiv aldozatok is hogy meglegyen a napi hiradonk.

en biztos nem varnek ra.

lehet legkozelebb te vagy a gyerekeid lesznek azok a "legyek" - amit oly konnyeden odafricskaztal holott egy emberrol volt szo...

szoval majd egy konnyu mozdulattal agyoncsapja a kolykotoket aztan csak lesel es te vagy a kovetkezo...

ennyi.

ilyennel sose kezdeni.

2013. márc. 15. 10:25
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem agresszív,a választ azért így fogalmaztam mert nem a kérdésre kaptam választ az első 3 válaszolótól,és gúnyos akartam lenni.A harmadik válaszoló írása azóta eltűnt.

Sajnálom ha félre érthető voltam,nem erőszakos bűnt követett el a párom.

Köszönöm a válaszokat.

2013. márc. 15. 11:02
 10/10 anonim ***** válasza:

hat attol fugg mennyire szeretem.

en mondjuk nem vagyok annyira szerelmes tipus.

de a szememben csak az eroszakos buncselekmenyek megbocsajthatatlanok.

2013. márc. 15. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!