Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek börtönben volt a párja, miután kijött, hogy alakult az életetek?
Csak olyan válaszoljon aki érintett köszi.
1 leütött egy legyet,aki sajnos súlyos sérüléseket szenvedett
2 kit érdekel Te kivel élnél nem ez volt a kérdés
3 részvétem,jobb lett volna a kóma
Akiktől hiteles választ kaphatnál azok közül elég kevesen tudnak olvasni. Írni még kevesebben.
Már csak azért mert ezek szerint nem halálos közúti baleset gondatlan okozásáért meszelték el a lovagot.
bocsánat, nem én vagyok érintett, az egyik barátnöm az
a pasi nem sokat ült, volt egy kis mosolyszünet, de utána megbeszélték, most együtt vannak
alapból rajtam keresztül ismerte meg a srácot,és én tudom, hogy meg lehet benne bízni
a dologba a haverjai rángatták bele, azóta velük nem tartja a kapcsoatot, és öszintén megbánta
ez volt lassan 4 éve, azóta semmi olyat nem tett, ami miatt félteném a barátnöm
nagyapam bortonben volt kocsmai verekedesert.
nagyanyam vakon szerette. pedig alkoholista es agressziv volt as oreg.
sajnaltam is, de nem annyira hogy en pl. egy eletet le tudtam volna vele elni. es miutan megkattant kes fogott ram aztan ongyilkos lett megsiratni.
nah de mindegy.
verte a csaladot, meg akarta oket keselni. menekulniuk kellett a 3 gyerekkel.
tudod kerdezo ha valaki agressziv tipus es raadasul ezt mar bizonyitotta akkor csak ido kerdese hogy te is aldozatava valj ennek a szemelyisegi jegynek...
de kellenek ilyen naiv aldozatok is hogy meglegyen a napi hiradonk.
en biztos nem varnek ra.
lehet legkozelebb te vagy a gyerekeid lesznek azok a "legyek" - amit oly konnyeden odafricskaztal holott egy emberrol volt szo...
szoval majd egy konnyu mozdulattal agyoncsapja a kolykotoket aztan csak lesel es te vagy a kovetkezo...
ennyi.
ilyennel sose kezdeni.
Nem agresszív,a választ azért így fogalmaztam mert nem a kérdésre kaptam választ az első 3 válaszolótól,és gúnyos akartam lenni.A harmadik válaszoló írása azóta eltűnt.
Sajnálom ha félre érthető voltam,nem erőszakos bűnt követett el a párom.
Köszönöm a válaszokat.
hat attol fugg mennyire szeretem.
en mondjuk nem vagyok annyira szerelmes tipus.
de a szememben csak az eroszakos buncselekmenyek megbocsajthatatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!