Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit választanátok a helyemben?
Lány 1.
Pozitív:Régóta ismerjük egymást,az elején csak barátok voltunk,de most úgy tűnik több,sajnos van barátja,de a fiú 12 éves a lány most lesz hónap végén 15,nagyon megértjük egymást,és jókat beszélgetünk,de néha veszekszünk a pasija miatt,azt mondta lenne több is,ha szingli lenne,de sajnos nem az.
Negatív:Azt mondta szülinapja elött fogja dobni,de erre minden nap felmegy és napi 4-5órákat ott van a pasija,és ma mondta hogy lehet ott fog aludni szülinapjánál,na én itt kiborultam,és mondtam neki ha ez lesz,engem elfelejthet 1 életre.Azt mondta szeret,de nem veszem figyelembe hogy ott a pasija,és mégis csak vele jár,és nem velem,sajnos szeretem,de nem tudom eldönteni mi tévő legyek.
u.i.:Sajnos szerintem őt jobban megszerettem mint a Lány 2.-öt,bár lehet ez idővel változni fog :)
Lány 2.
Pozitív:3 hónapja ismertük meg egymást,nagyon szeretjük egymást,és már csókolóztunk is,heti 1-2x ha tudunk,és ráér kimegyünk,és csókolózunk,meg szeretgetjük egymást,azt mondta hogy szerelmes belém,és én is kezdek belé szeretni.
Negatív:Ha járnánk is 1-2hónap mulva mert 1 hónapja szakitott a barátjával,és az anyukája azt mondta neki tegnap,hogy most nyárig ne járjon senkivel,mert kicsi hozzá,és főleg igy hogy ő 13,én 14 nem tudom mit szolnának.
Mind a két lányba van ami megfog külsőleg is,de nem az alapján akarok dönteni,mindkettő nagyon szép,és csinos is.
Szerintetek hogy válasszak,mi tévő legyek?
a 2.lánnyal szépen lassan megy,az elsőt meg leszarom.
köszönöm hogy segítetetek dönteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!