Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit választanátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit választanátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Lány 1.

Pozitív:Régóta ismerjük egymást,az elején csak barátok voltunk,de most úgy tűnik több,sajnos van barátja,de a fiú 12 éves a lány most lesz hónap végén 15,nagyon megértjük egymást,és jókat beszélgetünk,de néha veszekszünk a pasija miatt,azt mondta lenne több is,ha szingli lenne,de sajnos nem az.

Negatív:Azt mondta szülinapja elött fogja dobni,de erre minden nap felmegy és napi 4-5órákat ott van a pasija,és ma mondta hogy lehet ott fog aludni szülinapjánál,na én itt kiborultam,és mondtam neki ha ez lesz,engem elfelejthet 1 életre.Azt mondta szeret,de nem veszem figyelembe hogy ott a pasija,és mégis csak vele jár,és nem velem,sajnos szeretem,de nem tudom eldönteni mi tévő legyek.

u.i.:Sajnos szerintem őt jobban megszerettem mint a Lány 2.-öt,bár lehet ez idővel változni fog :)

Lány 2.

Pozitív:3 hónapja ismertük meg egymást,nagyon szeretjük egymást,és már csókolóztunk is,heti 1-2x ha tudunk,és ráér kimegyünk,és csókolózunk,meg szeretgetjük egymást,azt mondta hogy szerelmes belém,és én is kezdek belé szeretni.

Negatív:Ha járnánk is 1-2hónap mulva mert 1 hónapja szakitott a barátjával,és az anyukája azt mondta neki tegnap,hogy most nyárig ne járjon senkivel,mert kicsi hozzá,és főleg igy hogy ő 13,én 14 nem tudom mit szolnának.

Mind a két lányba van ami megfog külsőleg is,de nem az alapján akarok dönteni,mindkettő nagyon szép,és csinos is.

Szerintetek hogy válasszak,mi tévő legyek?

2013. márc. 14. 22:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
#9 ezen jót nevettem,de van benne igazság,lehet jobb ha leszarom :D
2013. márc. 14. 23:13
 12/17 anonim ***** válasza:
válassz egy harmadikat
2013. márc. 14. 23:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Ne már könyörgöm 14 éves vagy! Ráérsz még! És mi??? 12 éves kisfiúval? :O 12 éves, lehet hogy törvényileg nem, de nálam ez már megüti a pedofilia szintet... És most mondhatod, hogy magasak az erkölcsi feltételeim, vagy hogy is mondjam... Szóval, viszont ha az én korosztályom szintjére emelem a szitut (22/lány) akkor viszont a második kislányt válaszd! De ez butaság gyerekek! Menj gördeszkázni, focizni, és tanulj az való neked! És a csajokkal meg csak flörtölgess, ja és a csók is szabad de semmi több! Hagyd az életet magától "futni"! Légy laza... Ez a baj veletek, hogy túl hamar felveszitek a "felnőtt" stílust, túl korán kezditek el ezt az egész dolgot... Megfogalmazni sem tudom mi ez! Mindegy szerintem mindent leírtam, remélem helyesen döntesz bármi is az! :)
2013. márc. 14. 23:22
 14/17 A kérdező kommentje:

a 2.lánnyal szépen lassan megy,az elsőt meg leszarom.

köszönöm hogy segítetetek dönteni :D

2013. márc. 14. 23:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Hé.kedves kérdező! A gyakori kérdések oldala nem gyerekműsor!Légyszíves inkább menj tanulni!
2013. márc. 15. 11:06
 16/17 A kérdező kommentje:
Te vagy a csaj 12 éves pasija? :O
2013. márc. 15. 12:28
 17/17 anonim ***** válasza:
ÓÓ Neeem,de azért az életben nálad jóval tapasztaltabb és akkor írj csak erre az oldalra ha már felnőttél és te is rendelkeztél már némi élettapasztalattal,de addig tényleg húzzál vissza a súnyiba az iskolapadba!
2013. márc. 15. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!