Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kit választanátok? (lent)
Szóval 4 hónapja távkapcsolatban vagyok egy fiúval.Nagyon szeretem,viszont szeret,hasonló az érdeklődési körünk,megértő,stb.Viszont az utóbbi időben rengeteget veszekszünk.Facebookon folyamatosan csak a lányokat látom nála,ami őszintén zavar,féltékeny vagyok.Sokszor a semmin veszekszünk,vagy ő flegma,vagy én,de nem akarjuk elveszíteni egymást.Nemrég megismertem egy ide valósi srácot.Jól néz ki,kedves,nagyon jól kijövünk és azthiszem belémszeretett.Kezdem úgy érezni,hogy én is többet érzek iránta,de a másik fiút szeretem.Legalábbis azthiszem,már ebben sem vagyok biztos.
Ti kit választanátok? nehéz,sokszor boldogtalan távkapcsolat azzal akit szeretsz, vagy boldog,felhőtlen kapcsolat azzal,akit talán meg tudnál szeretni?
15/l
nézd fiatal vagy még, viszont ez a srác itt van, a másikból úgy sem lenne semmi,
inkább a kézzel foghatót érdemes választani N
Azt mondják ha valaki mellett bele szeretsz egy másikba, akkor válaszd a másikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna akkor nem szerettél volna bele egy másikba!
Ebbe tényleg van valami, de először tiszázd magadban az érzéseidet! Hogy bele szerettél-e vagy csak egy hirtelen fellángolás!
Mert ha valakit akit szeretsz ne dobd azért aki tetszik, mert utána aki tetszet dobni fog valakiért akit szeret! Remélem segített valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!