Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti kit választanátok? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kit választanátok? (lent)

Figyelt kérdés

Szóval 4 hónapja távkapcsolatban vagyok egy fiúval.Nagyon szeretem,viszont szeret,hasonló az érdeklődési körünk,megértő,stb.Viszont az utóbbi időben rengeteget veszekszünk.Facebookon folyamatosan csak a lányokat látom nála,ami őszintén zavar,féltékeny vagyok.Sokszor a semmin veszekszünk,vagy ő flegma,vagy én,de nem akarjuk elveszíteni egymást.Nemrég megismertem egy ide valósi srácot.Jól néz ki,kedves,nagyon jól kijövünk és azthiszem belémszeretett.Kezdem úgy érezni,hogy én is többet érzek iránta,de a másik fiút szeretem.Legalábbis azthiszem,már ebben sem vagyok biztos.

Ti kit választanátok? nehéz,sokszor boldogtalan távkapcsolat azzal akit szeretsz, vagy boldog,felhőtlen kapcsolat azzal,akit talán meg tudnál szeretni?

15/l

2013. márc. 7. 21:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezzel a távkapcsolatos sráccal találkoztál már egyáltalán személyesen?
2013. márc. 7. 21:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Végre egy ilyen kérdés algebrai kifejezések nélkül :D
2013. márc. 7. 21:18
 3/9 anonim válasza:
Ha azt hiszed 4 hónap után találkozás nélkül még szeret és hűséges akkor tévedsz. Ha meg amúgy sem bízol benne, válassz valakit akiben igen.
2013. márc. 7. 21:18
 4/9 anonim ***** válasza:

nézd fiatal vagy még, viszont ez a srác itt van, a másikból úgy sem lenne semmi,

inkább a kézzel foghatót érdemes választani N

2013. márc. 7. 21:21
 5/9 anonim válasza:

Azt mondják ha valaki mellett bele szeretsz egy másikba, akkor válaszd a másikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna akkor nem szerettél volna bele egy másikba!

Ebbe tényleg van valami, de először tiszázd magadban az érzéseidet! Hogy bele szerettél-e vagy csak egy hirtelen fellángolás!

Mert ha valakit akit szeretsz ne dobd azért aki tetszik, mert utána aki tetszet dobni fog valakiért akit szeret! Remélem segített valamit!

2013. márc. 7. 21:27
 6/9 Gyakori Ferenc ***** válasza:
Tapasztalatból mondom, távkapolat - nem kapcsolat... 1000/1 ha bejön. 15 évesen pedig főleg nem jó. Hanyagold a távot, inkább válaszd a közeli srácot, főleg hogy te is többet érzel iránta.
2013. márc. 7. 21:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne a távkapcsolatot válaszd azt javaslom!
2013. márc. 7. 21:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Mit gondolsz a távkapcsolatról? ha el is utasítod a helyi srácot, akkor meddig maradtok még együtt?
2013. márc. 7. 22:03
 9/9 anonim ***** válasza:
15 évesen távkapcsolat??? Édesem, abba néha még azok is belebuknak, akik érett fejjel választották egymást, és hosszú, valódi kapcsolat van már mögöttük. Hányszor találkoztál már ezzel a távkapcsolattal, hogy nagyon szereted, és ő is téged?
2013. márc. 9. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!