Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit választanátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit választanátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Lány 1.

Pozitív:Régóta ismerjük egymást,az elején csak barátok voltunk,de most úgy tűnik több,sajnos van barátja,de a fiú 12 éves a lány most lesz hónap végén 15,nagyon megértjük egymást,és jókat beszélgetünk,de néha veszekszünk a pasija miatt,azt mondta lenne több is,ha szingli lenne,de sajnos nem az.

Negatív:Azt mondta szülinapja elött fogja dobni,de erre minden nap felmegy és napi 4-5órákat ott van a pasija,és ma mondta hogy lehet ott fog aludni szülinapjánál,na én itt kiborultam,és mondtam neki ha ez lesz,engem elfelejthet 1 életre.Azt mondta szeret,de nem veszem figyelembe hogy ott a pasija,és mégis csak vele jár,és nem velem,sajnos szeretem,de nem tudom eldönteni mi tévő legyek.

u.i.:Sajnos szerintem őt jobban megszerettem mint a Lány 2.-öt,bár lehet ez idővel változni fog :)

Lány 2.

Pozitív:3 hónapja ismertük meg egymást,nagyon szeretjük egymást,és már csókolóztunk is,heti 1-2x ha tudunk,és ráér kimegyünk,és csókolózunk,meg szeretgetjük egymást,azt mondta hogy szerelmes belém,és én is kezdek belé szeretni.

Negatív:Ha járnánk is 1-2hónap mulva mert 1 hónapja szakitott a barátjával,és az anyukája azt mondta neki tegnap,hogy most nyárig ne járjon senkivel,mert kicsi hozzá,és főleg igy hogy ő 13,én 14 nem tudom mit szolnának.

Mind a két lányba van ami megfog külsőleg is,de nem az alapján akarok dönteni,mindkettő nagyon szép,és csinos is.

Szerintetek hogy válasszak,mi tévő legyek?

2013. márc. 14. 22:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ovis szerelem, tök mindegy. Még középsuli alatt (vagy előtt) vége lesz. Akkor meg?
2013. márc. 14. 22:38
 2/17 anonim ***** válasza:

A másodikat válaszd. 15 éves csaj mit akar egy 12?!?!?!? évestől? Meg foglalt. Ne foglalkozz vele.

A másodikkal meg kezdj el járni, nem kell mindenről tudnia a szülőknek!

2013. márc. 14. 22:39
 3/17 A kérdező kommentje:
ja,igen ezért fognak szakítani,mert szülök se engedik hogy 12 évessel járjon 15 évesen..elég gáz,a másodikkal lehet megpróbálom majd,csak az elsőhöz is vonzódom,meg úgy érzem szeret,de ilyen már volt hogy úgy éreztem,és mégse..faszom se érti a nőket :D
2013. márc. 14. 22:42
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felezzünk, Vágó úr!
2013. márc. 14. 22:43
 5/17 anonim ***** válasza:
maradj a jobb kezednél.
2013. márc. 14. 22:43
 6/17 anonim ***** válasza:
2
2013. márc. 14. 22:47
 7/17 A kérdező kommentje:
megjöttek a trollok :DDD
2013. márc. 14. 22:48
 8/17 anonim ***** válasza:
kérdező én nem akarlak leoltani téged de a kérdésedből kb úgy ítélem hogy nem lehetsz több úgy 13-14 évesnél és akkor még lehet hogy sokat mondtam..én kb 10éves koromban gondolkodtam úgy mint te!Minek neked egyáltalán barátnő?Inkább fiatal korodban éld ki magad ne akkor mikor már családod lesz...
2013. márc. 14. 23:07
 9/17 anonim ***** válasza:
Na öcsi.. tehát van egy lány aki nek van egy pasija (PASIJA 12 ÉVES kisfiú) aki VÁRÓLISTÁRA RAKOTT és sztem kicsit még magadat is megaláztad a csaj elött, hogy ha ezt megteszed blablabla sztem fogadd el megtetted ezvan. A másik lányról nem irok semmit hisz te is tudod h felé húz az élet... Meg úgy most őszintén itt egy összehasonlítás: Te Kivel feküdnél le? Egy csajjal( aki a 2. lány persze képletesen) vagy Fluor Tomikával?(aki a listára rakott..) ennyi. am én Fluorral spvoltamsziasztok!
2013. márc. 14. 23:11
 10/17 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok,de azért ha megnézem,mindig igy "kiéltem magam" volt ebből néha baj is..de azért akárki akármit is mondd szerintem,mindenkinek kell egy lány,az más dolog,hogy csak testi kapcsolat,és az is más hogyha érezelmi kapcsolatról van szó
2013. márc. 14. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!