Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhinnétek ezt a párotoknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhinnétek ezt a párotoknak?

Figyelt kérdés
Párom vidékre jár egyetemre,én Pesten vagyok. Most kezdtük mindketten,csak hétvégén vagyunk együtt ebből kifolyólag. Szokott járni egyetemi bulikra,ahogy én is,és voltam nála lenn már,tudom milyen egy ilyen buli. Nem vagyok egy bizalmatlan lány,de tegnap mikor elment aludni,volt egy olyan érzésem,hogy nézzem meg a buliképeket,amin most volt. Hát,találtam két képet. Az egyiken olyan,mintha egy csajt ölelne,a másikon meg mintha csókolóznának és van egy harmadik,amin ennek a csajnak a barátnőjével táncol. Rákérdeztem természetesen,azt mondta,a csókolózós képet nézzem meg jobban,esküszik,hogy nem csalt meg,csak odahajol hozzá,mert a zajban nem hallotta,mit mondott. Ez a két lány összeveszett és őket próbálta kibékíteni,azért láttam velük. Nem tudom,mit higyjek,elhigyjem e. Közben írtam az egyik lánynak is,először nagyon flegma volt velem,de ő is azt mondta,hogy nem volt köztük semmi,aztán hogy ne balhézzak feleslegesen. 2 éve vagyunk együtt,20 évesek vagyunk.
2013. márc. 14. 15:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Elöljáróban tudni kell, hogy biológiailag az ember úgy épül fel, hogy a szájüreg összeköttetésben van a belső és külső hallójáratokkal. Ezért van az, hogy olyan hangosan hallod a ropogtatást, mikor pl. chips-et eszel.

Ebből aztán logikusan következik, hogy nagy zajban, ha közvetlenül a másik szájüregébe beszélsz bele, jobban hallja, amit mondani akarsz.

Ez meg is magyarázza, miért van egymásra tapadva a szájuk.

2013. márc. 14. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!