Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vonzhatnám be a szerelmem agykontrollal?
Tudom azt, hogy egyedül is boldognak kell lennem, hogy el kell engednem a vágyat, hogy úgy kell érezni mintha már együtt lennék vele, azzal is, hogy a körülményekkel nem kell foglalkoznom és az időponttal sem mikor találkozunk/ismerkedünk meg. Rendszeres meditáción és azon kívül, hogy mindenkivel beszélgetek akivel csak lehetőségem van mit kell még tennem? Egy hónapon belül együtt akarok lenni végre a szerelmemmel! :D
Azt is tudom, hogy nem szabad görcsölni.
Van akinek már sikerült?
öreg, ne szarakodj már... odamész, flörtölsz vele, és nézed hogy reagál
nem kell ezen semmi agykontroll, meg tökömtudja... Xavier professzor óta ezt már senki nem használja csajozáshoz...
agykontrollal :DD hát ez kurv@ jó :DD
görcsösen keresed,addig nem fogsz találni,ezt jó ha belátod
22 évesen ismerkedni akarj,ne varázsolni.
az agykontroll azokra a jobbára tapasztalatlan emberekre telepszik rá,akik valamilyen oknál fogva nincsenek tisztában magukkal és az őket körülvevő világgal(legyenek bármilyen iskolázottak,műveltek,intelligensek) és nem tudják maguktól a megoldást,valamint olyan emberekkel vannak körülvéve,akik az életnek ezen a területén szintén csak tapogatóznak. én ezt gondolom az agykontrollról,de lehet,én vagyok a hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!