Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyke, anyu/apu egyetlen királylányaként felnőtt nőkre mennyire jellemező, hogy később a párjuktól is elvárják a túlzott babusgatást?
Wow... Nem különösebben vagyok ideges, kissé zaklat az a tény, hogy havazik és nem tudom elérni a lovászomat telefonon, hogyha kiteszi a lovam a legelőre, akkor legyen oly kedves, dobja rá a vízlepergető takarót... De ezen kívül jól elvagyok, köszönöm.
Nem voltam tüntetni, nem érdekelnek az ilyen dolgok, ugyanis hamarosan végzek, nem érint a felsőoktatási törvény már engem. :)
Én csak egy dologra vagyok kíváncsi egyébként Veled kapcsolatban 18-as. Miért fájt neked első körön az én válaszom? Mi a Te problémád? Komolyan kérdezem... Nem is értem ezt a heves reakciót. :) Jó tudom irigység, meg ilyesmi, ez oké...
De mi volt abban a probléma, hogy leírtam, hogy nem minden egyke, jómódban nevelkedett lány lesz később pénzéhes, többek közt én sem érzem magam annak, és nem e körül forog számomra a világ. Mi ezzel a bajod? Mért kellett belém kötnöd és olyan stílusban szitkozódnod (észérvektől vagy bármi nemű argumentumtól teljesen mentesen), hogy nehéz lenne bárkitől is elvárni, hogy valóban vegyen téged komolyan?
Erre valóban kíváncsi vagyok...
(Még mielőtt belekötsz ebbe is, a lovas szájtépést csak azért írtam az elejére, hogy bosszantsalak. Képzeld, (nem mintha lenne értelme itt neked bármit is leírnom) az a ló a szemem fénye, de párommal megbeszéltük, hogy valószínű nyárra eladjuk, ugyanis pályakezdőkként nem fogjuk tudni eltartani. Nagyon fog hiányozni, rossz lesz nélküle. De mint írtam: nehéz lesz, de megoldjuk. Még így sem jut el, hogy mi volt az üzenete a hozzászólásnak? Csak habzó szájjal anyázni tudsz? :O (A másik dolog, ha már te is sértegetsz, akkor a stílusod és a mondanivalód alapján, nem gondolom, hogy a Te adódból bárit is el lehetne tartani, már bocs...)
7-es én is hasonlóan voltam.Minden miatt engem vettek elő otthon.Aki egyke nagyobb figyelmet igényel a párjától,és ez érthető is szerintem.
Több gyerekes családokban is láttam már elkényeztetett csajokat nem egyet,ahol sajnos különbséget tesznek a szülők a két gyerek között.Általában a kisebb kap meg mindent.
Egyke vagyok. Nem várok el többe egy férfitól, mint amit én adni tudok. A szüleim önállóságra neveltek, így nincs szükségem arra, hogy egy férfi tartson el. Viszont mivel nő vagyok ezért jól esik a babusgatás (ezen nem a pénzt kell érteni)de én viszonzom is ezt a szeretetet.
Nem kell általánosítani, attól mert valaki egyke és a szülei próbálták a legjobbat adni neki, még nem biztos, hogy életképtelen királylány lesz belőle és semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!