Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyke, anyu/apu egyetlen királylányaként felnőtt nőkre mennyire jellemező, hogy később a párjuktól is elvárják a túlzott babusgatást?
Nem a túlzott babusgatást várják el majd, hanem a money-t!
Az ilyen tipusokból lesznek a pénzéhes rib..ncok.
Én ilyen lány vagyok, jelenleg 23 éves és pont leszarom a pénzt. Sőt, éppen ebből vannak a gondok a családban.
Ugyanis anya a pénzével akar engem hazaláncolni, de nem érdekel, amint lesz munkám, meg a páromnak (teljesen átlagcsaládból jövő, korombeli srác), azonnal költözünk össze. Nehéz lesz, de megoldjuk.
Szóval azt kell mondanom, hogy nem minden hülyére kényeztetett királylánynak fontos ez később. Sőt, akár a szerelem jó mércéje is lehet. Mostani páromért a világ végére is elmennék, ha kitagadnak az örökségből, akkor is! :)
Én egyke lány voltam, viszonylag gazdag családban. És igen, tisztára el voltam kényeztetve a majdnemalkoholista faterral, aki heti szinten vert és rúgdalt a földön. A folytonos lelki terror, miszerint én egy senki vagyok, nos, ez is nagyon jól esett...
Elvárom-e a mostani páromtól a babusgatást? Naná, mert gyerekkoromban soha nem kaptam.
Ítélj el ezért. Talán gondolkodni kéne, mielőtt hülyeségeket írsz.
6-os: Örülök, hogy mosolyt tudtam csalni az arcodra egy ilyen zord reggelen. :)
Ja, nem dolgoztam, mert egyetemre járok, azért, hogy mindig legyen zsemlére. De nem is várom el tőled, hogy ezt a "bonyolult" összefüggést megértsd. Irigy kis fos :D
sokan félreértik a kérdést
én etyke férfi vagyok (28 éves) de imádom ha a párom simogat, kényeztet, mivel anya is sokat foglalkozott velem ilyen téren.
de ennek semmi köze az elkényeztetettséghez vagy a talpraesettséghez... ...dolgozok és tanulok, nem vagyok lusta de gazdag és szegény sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!