Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rendbe jönnek még az érzéseim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendbe jönnek még az érzéseim?

Figyelt kérdés

A volt barátommal 2 hónapja szakítottunk , érdekes kapcsolat volt a miénk .

2 hónap ismerkedés , ez idő alatt nagyon beleszerettem , utána 1 hónap járás , utána + 2 hónap olyan se veled se nélküled dolog volt .

Vele vesztettem el , és nagyon sok mindent bele öltem a "mi kapcsolatunkba " .

Mióta vége , teljesen ki vagyok .

Irtózok minden szerelmes dologtól , ha látok két embert egyűtt nem az jut eszembe , hogy juj milyen aranyosak egyűtt hanem , hogy na ezek is nyáladzanak meg ilyenek , egyik barátnőmnek lett pasija én meg elkezdtem neki magyarázni , hogy ne élje bele magát , úgy is vége lesz meg ilyenek , nagyon lehúztam az életről :S

Szóval minden boldog szerelmesről az jut az eszembe , na ennek is vége lesz - minek járnak meg ilyenek :S

Pedig nem voltam ilyen soha !!

Hiányzik a volt barátom ...

Azóta nem tudom mi van velem :S

rendbe jönnek még az érzéseim ?:

2009. szept. 14. 22:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Persze :) Sztem 16tól nem vagy több.. Telnek majd a hetek, hónapok és újra jön majd egy másik, aki szintén megtetszik. Akkor majd nem leszel ennyire pesszimista.
2009. szept. 14. 22:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az elsőnek:)
2009. szept. 14. 22:12
 3/3 anonim ***** válasza:
sajnos nem.
2009. szept. 14. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!