Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem veszi észre senki, hogy magunknak teszünk be ezzel?
Átlagos lány vagyok és válogattam a pasik között! Megérte, megtaláltam számomra a magfelelőt, nem jöttem össze olyannal akit nem találtam vonzónak, mert nem vagyok komplett idióta, hogy egy olyan pasival legyek, akitől undorodom. Itt amúgy sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mindenkinek más jön be, a külsőbe beletartozik az illető mimikája, mozdulatai is!!!! Nézhetsz ki szarul, ha jól adod magad elő nyerő vagy!
Egy biztos gyenge egyedekre halál vár az állatvilágba is, nem a szaporodás!
Ez egy tévhit.Ha megismered az illetőt akkor annyira beleszerethetsz hogy nem fog érdekelni a külseje,kívánni is fogod mert annyira szereted őt.Volt már kövér barátnőm tehát tudom miről beszélek
Te egy álomvilágba élsz, én is tudom miről beszélek, összejöttem egy olyannal akinek nem tetszett még a bőre illata se, nos nem is változott meg, hiába ismertem meg és hiába volt jó ember, vonzódás nuku... Miért kéne leélnem vele az életem???? Csak azért hogy legyen valakim? Kösz, de nem. Mint írtam találtam olyat, akivel tökéletes az összhang, hacsak azért vagy valakivel érzelmek nélkül, hogy legyen valakid elég szánalmas és sivár ember vagy...
És mi az hogy nem néz ki jól? Lehet hogy az Erikának bejön, akkor ő egy jól kinéző ember és mindenkinek muszáj tetszenie? Vagy egy olyannal kell összejönnie akinek nem tetszik? Szerinted így a logikus, Erika meg cseszheti mert neki bejön, mert az gáz, ha olyannal jön össze, szégyellje magát és ő is jöjjön össze olyannal aki nem tetszik neki? Így gondoltad?
Nincs olyan ember aki nem tetszik senkinek és olyan sincs aki mindenkinek tetszik ezért totál hülyeség amit leírtál!!!! Más az ízlésünk, minden ember más! Ezt fogd már fel!
"összejöttem egy olyannal akinek nem tetszett még a bőre illata se"
Ne egy ápolatlan cigánnyal gyere össze akkor
"hiába ismertem meg és hiába volt jó ember, vonzódás nuku"
Mert te nem értékeled a jó embereket
"hacsak azért vagy valakivel érzelmek nélkül, hogy legyen valakid elég szánalmas és sivár ember vagy..."
Sose írtam olyat hogy érzelem nélkül vagyok valakivel
"És mi az hogy nem néz ki jól? Lehet hogy az Erikának bejön, akkor ő egy jól kinéző ember és mindenkinek muszáj tetszenie?"
Ebben igazad van,erre nem tértem ki.Igaz,ízlések és pofonok.De egy ronda fiú kevesebb csajnak jön be mint egy helyes.Nem hinném hogy George Cloney-ra olyan sokan mondanák hogy ronda férfi
"Vagy egy olyannal kell összejönnie akinek nem tetszik?"
Nem kell összejönnie vele,de azért a külső alapján nem kéne lenézni senkit sem.Nem mondta senki hogy jöjjél össze az első ronda fiúval aki veled szembe jön
"Nincs olyan ember aki nem tetszik senkinek és olyan sincs aki mindenkinek tetszik ezért totál hülyeség amit leírtál!!!!"
Biztos vagy benne?
Ez senkinek sem tetszik: [link]
Ez viszont igen: [link]
"5 éve együtt élünk a párommal, nem hiszem tudom,"
Ja igen el is felejtettem hogy itt mindenkinek tökéletes párja van
"Mindennap meg kell küzdeni a másik szerelméért, ez a titok nem más."
Ez meg mi? :D Ez úgy hangzik mintha kikéne kényszeríteni a szerelmet a másikból
"hiába ismertem meg és hiába volt jó ember, vonzódás nuku"
-"Mert te nem értékeled a jó embereket"
hát, ha Neked erre ez a válaszod, akkor már el is mondtál magadról mindent -.-
Pont az ilyen fiúkat nem bírom, akik a lányokat utolsó aljas szemétládának könyvelik el,aki csak megbántani tudja a jó embereket, mert nem jön be nekik, és visszautasítják.
Két ember szeretni szokta egymást, nem pedig elviselni. Lehet, Neked ez rendben van, de nem ez a normális.
"Pont az ilyen fiúkat nem bírom, akik a lányokat utolsó aljas szemétládának könyvelik el,aki csak megbántani tudja a jó embereket, mert nem jön be nekik, és visszautasítják."
Itt nem visszautasításról volt szó.Írta hogy összejött vele,akkor meg minek jött össze vele ha nem érzett semmilyen vonzalmat?Egyébként örülök hogy ennyire jól ismersz,látom sokan médiumnak tanulnak manapság
A másik dolog pedig az hogy én sose gondolom azt hogy aki visszautasít valakit az egy utolsó szemétláda...
Ne forgassátok ki a szavaimat,mindenkinek megvan a joga ahhoz hogy visszautasítson valakit,de ha ezt azért teszi amiért az illető nem tökéletes külsejű hát az már gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!