Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem veszi észre senki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem veszi észre senki, hogy magunknak teszünk be ezzel?

Figyelt kérdés
Rengeteg nő rinyál, hogy nincs csávója, meg stb. Rengeteg csávó rinyál, hogy nincs csaja meg stb. De mindenki úgy fél a másiktól mint a tűztől. A nők össze sz*rják magukat, ha valaki megszólítja őket. A férfiak meg a legtökéletesebb nőt akarják. Miért csináljuk ezt magunkkal, amikor ha mindenki mindenkinek adna esélyt, akkor sokkal kevesebb egyedülálló lenne, aki itt sír.

2013. márc. 13. 20:44
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Ma már sokkal nagyobb a választási lehetőség, könnyebb, gyorsabb az utazás, itt a net is stb, mindenki úgy gondolja, megéri egy kicsit várni és válogatni, előbb utóbb a nagy kínálatban majd csak ott lesz a szőke herceg/hercegnő, aztán a többség hoppon marad, mert tényleg csak a tökéletest keresik és senki mással nem állnak szóba, aki egy hajszálnyival is eltér az elképzeléseiktől. Régen a kis falvakban nem az alapján keresgéltek az emberek, hogy minél tökéletesebb legyen a párjuk, hanem minél kevésbé legyen kifogásolható, aztán már meg is volt a házasság, még a Félszemű Margit meg a Rusnya Pista is talált magának férjet/feleséget. Persze az sem volt feltétlenül jó megoldás, de nem ártana, ha ma is néhányan megtanulnának kompromisszumot kötni és esélyt adni olyannak is, akik az általuk támasztott kritériumok közül mondjuk tízből csak nyolcnak felelnek meg vagy legalább ne sírjon a szájuk, hogy sosem találnak senkit maguknak. Csak ugye az összes hülye magazinból ez ömlik, hogy találd meg az igazit, a tökéletest, az überf*szát, aztán jön a pofára esés, amikor csak nem akar jönni.
2013. márc. 13. 21:11
 12/42 anonim ***** válasza:

"Nahát pont ez a baj veletek, hogy külső alapján szelektáltok, de azt nem vagytok képesek felfogni, hogy az előnyös külső nem jár együtt az értelemmel..."

Majd ha te odamész az utolsó ótvaros 120 kilós réti niggerhez, akkor reklamálhatsz, hogy külső alapján választanak. Addig te is ugyan azt csinálod.

2013. márc. 13. 21:12
 13/42 anonim ***** válasza:
Kérdező, én nem félek/féltem odamenni a csajokhoz, csak ők nem kíváncsiak rám! Na ehhez mit szólsz?
2013. márc. 13. 21:14
 14/42 anonim ***** válasza:

Pontosabban fogalmaznék.Az összes szép csaj felszínes,de ez érthető,hiszen miért akarnának összejönni egy átlagos kinézetű pasival amikor tudnak válogatni a helyes macho stílusú pasik között.Mindenesetre az nem okos dolog hogy ennyire válogassanak a nők külső alapján,de ettől lehetnek értelmesek,egy kicsit nyersen fogalmaztam

2013. márc. 13. 21:14
 15/42 A kérdező kommentje:
#13 a lényeg, hogy mi ba*hatjuk :)
2013. márc. 13. 21:18
 16/42 anonim ***** válasza:

"Majd ha te odamész az utolsó ótvaros 120 kilós réti niggerhez, akkor reklamálhatsz, hogy külső alapján választanak. Addig te is ugyan azt csinálod."

Ezt rohadtul utálom! Miért kell mindig a végletekkel jönni?

2013. márc. 13. 21:23
 17/42 anonim ***** válasza:
47%
Én azt látom, hogy itt egy páran szeretnék előírni a csajoknak, hogy akkor is járjunk velük, ha nem tettszenek. Miért járnák olyannal, aki nem tettszik? Miért kellene nekem megvárni, hogy egy számomra nem szimpatikus fiúból kibújjon a belsője, ha mondjuk én csúnyának látom őt? Lehet, hogy másvalakinek tettszik nekem nem. Akkor had válogassak a kedvem szerint.
2013. márc. 13. 21:24
 18/42 anonim ***** válasza:
16-os, igazad van, és hozzáteszem, nem vagyok se kövér, se kórosan sovány!
2013. márc. 13. 21:25
 19/42 anonim ***** válasza:

Én annak szoktam esélyt adni, akihez vonzódom. És mielőtt letámadnátok, ez nem azt jelenti nálam, hogy az illető jóképű-e vagy sem, hanem azt, hogy van-e neki egyfajta kisugárzása, ami megfog. És volt már olyan, aki külsőre teljesen átlagos volt számomra, mégis tetszett, mert olyan volt a kisugárzása. pontosan nem tudom megmagyarázni, ez milyen érzés.:) De tény, hogy sokan a tv által kreált álompasit, és álomnőt keresik. A lányok pl. a rossz fiút keresik, aki valójában jó fiú, csak vad, és kicsit elérhetetlen, de megvédi őket minden rossz embertől XDD szóval a hercegre várnak. Természetesen egy csomó fiú is van, aki az álomnőre vár, de szerintem náluk ez kisebb százalékban fordul elő, ők hajlandóak még reálisan hozzáállni ehhez az egészhez:)

Amúgy én nem szoktam rinyálni, de tény, hogy félek, amikor valaki megszólít, és azért, mert ma már nem ismerkednek az emberek. Legalábbis én mindig olyan helyzetekbe kerültem, hogy 3 perc ismertség után azt várták tőlem, hogy döntsem el, tetszik-e, és járni akarok-e vele, vagy nem tetszik, és soha többet ne lássuk egymást. De én nem tudok ilyen rövid idő alatt kiismerni valakit. Most vagy én fogom ki mindig az ilyen "letámadó" palikat, vagy a fiúk lettek ilyen "mindent vagy semmit" játékosok:) Az biztos, hogy a mai világban 100x nehezebb kapcsolatot létesíteni.

2013. márc. 13. 21:29
 20/42 anonim ***** válasza:

Ez a te felfogásod,vannak olyan emberek akiket nem a külső érdekel,mert rájöttek hogy a külső nem minden,ezek az emberek élnek boldog párkapcsolatban,a felszínes emberek meg sosem lesznek igazán boldogok,az igazi boldogságot sosem tapasztalják meg

2013. márc. 13. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!