Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem veszi észre senki, hogy magunknak teszünk be ezzel?
"Nahát pont ez a baj veletek, hogy külső alapján szelektáltok, de azt nem vagytok képesek felfogni, hogy az előnyös külső nem jár együtt az értelemmel..."
Majd ha te odamész az utolsó ótvaros 120 kilós réti niggerhez, akkor reklamálhatsz, hogy külső alapján választanak. Addig te is ugyan azt csinálod.
Pontosabban fogalmaznék.Az összes szép csaj felszínes,de ez érthető,hiszen miért akarnának összejönni egy átlagos kinézetű pasival amikor tudnak válogatni a helyes macho stílusú pasik között.Mindenesetre az nem okos dolog hogy ennyire válogassanak a nők külső alapján,de ettől lehetnek értelmesek,egy kicsit nyersen fogalmaztam
"Majd ha te odamész az utolsó ótvaros 120 kilós réti niggerhez, akkor reklamálhatsz, hogy külső alapján választanak. Addig te is ugyan azt csinálod."
Ezt rohadtul utálom! Miért kell mindig a végletekkel jönni?
Én annak szoktam esélyt adni, akihez vonzódom. És mielőtt letámadnátok, ez nem azt jelenti nálam, hogy az illető jóképű-e vagy sem, hanem azt, hogy van-e neki egyfajta kisugárzása, ami megfog. És volt már olyan, aki külsőre teljesen átlagos volt számomra, mégis tetszett, mert olyan volt a kisugárzása. pontosan nem tudom megmagyarázni, ez milyen érzés.:) De tény, hogy sokan a tv által kreált álompasit, és álomnőt keresik. A lányok pl. a rossz fiút keresik, aki valójában jó fiú, csak vad, és kicsit elérhetetlen, de megvédi őket minden rossz embertől XDD szóval a hercegre várnak. Természetesen egy csomó fiú is van, aki az álomnőre vár, de szerintem náluk ez kisebb százalékban fordul elő, ők hajlandóak még reálisan hozzáállni ehhez az egészhez:)
Amúgy én nem szoktam rinyálni, de tény, hogy félek, amikor valaki megszólít, és azért, mert ma már nem ismerkednek az emberek. Legalábbis én mindig olyan helyzetekbe kerültem, hogy 3 perc ismertség után azt várták tőlem, hogy döntsem el, tetszik-e, és járni akarok-e vele, vagy nem tetszik, és soha többet ne lássuk egymást. De én nem tudok ilyen rövid idő alatt kiismerni valakit. Most vagy én fogom ki mindig az ilyen "letámadó" palikat, vagy a fiúk lettek ilyen "mindent vagy semmit" játékosok:) Az biztos, hogy a mai világban 100x nehezebb kapcsolatot létesíteni.
Ez a te felfogásod,vannak olyan emberek akiket nem a külső érdekel,mert rájöttek hogy a külső nem minden,ezek az emberek élnek boldog párkapcsolatban,a felszínes emberek meg sosem lesznek igazán boldogok,az igazi boldogságot sosem tapasztalják meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!