Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem veszi észre senki, hogy magunknak teszünk be ezzel?
Mert aztán ti tényleg minden ronda csajhoz is odamentek nem? Annyira bírom ezt... Itt rinyáltok naphosszat, hogy felszínesek a nők, de amíg ti ugyanolyanok vagytok, szerintem nincs értelme :)
Fiú voltam.
"3 perc ismertség után azt várták tőlem, hogy döntsem el, tetszik-e, és járni akarok-e vele,"
Nálam a külsőm alapján egy csaj alig 3 perc alatt döntött a nem mellett... Ennyit a belső értékek nézéséről!
Noydra:
Nem vagyok az a rinyálós fajta és nincs is miért panaszkodnom szerencsére, de a kérdező nem azt akarja elérni, hogy a lányok nedves bugyival rohangáljanak a legrondább srácokhoz, akiket meglátnak az utcán vagy a fiúk támadják le az összes szerintük csúnya csajt. Az egésznek az a lényege, hogy ne szaladjon el mindenki visítva, ha valaki olyan akar ismerkedni vele, aki pár fokkal eltér az ideáltól, nem kell rögtön végletekben gondolkodni :)
Értem én, csak itt mindig úgy adják elő, ahogy leírtam.
Nekem sincsen semmi bajom, csak amikor az ilyeneket meglátom, nagyon felb*ssza az agyam...
Az igaz, hogy kicsit lejjebb kéne venni a tökéletes kereséből... Elég sokan álomvilágban élnek...
Miért kellene nekem lejjebb adni a tökéletes kereséséből?
Lehet egyébként, hogy a számomra tökéletes valaki számára egy ocsmány ótvar, de én azt kerestem és nekem az tettszik. Had keressem, amíg nekem jól esik. És az is lehet, hogy egy herceg fehér lovon és belsőleg is kifogástalan. Megvárom őt, ha megengeditek.
Túlzás azért, hogy szóba sem állnak az emberrel...
Nagyon sok lány él álomvilágban, főleg az én korosztályomban, ezt látom és röhögök is rajtuk rendesen... Persze ez sajnos a ti rovásotokra megy, akiknek emiatt nem találnak barátnőt...:/
,,Ez a te felfogásod,vannak olyan emberek akiket nem a külső érdekel,mert rájöttek hogy a külső nem minden,ezek az emberek élnek boldog párkapcsolatban,a felszínes emberek meg sosem lesznek igazán boldogok,az igazi boldogságot sosem tapasztalják meg"
Ha nincs meg a fizikai vonzódás cseszheted, itt nem örökbari keresésről van szó, hanem pár találásról, ahol az embereknek vonzódnia is egymáshoz. Te mit szólnál egy olyan barátnőhöz aki undorodna a gondolattól is, hogy veled szexeljen?
A nőknek is joguk van eldönteni kivel akarnak összejönni nem csak neked! Amúgy lefogadom, hogy nem mész oda számodra csúnya nőhöz, vagy olyanhoz, aki valamiért nem jön be...
"Ha nincs meg a fizikai vonzódás cseszheted"
Ez egy tévhit.Ha megismered az illetőt akkor annyira beleszerethetsz hogy nem fog érdekelni a külseje,kívánni is fogod mert annyira szereted őt.Volt már kövér barátnőm tehát tudom miről beszélek
Nem kéne annyira szexorientáltnak lenni meg azon filózni hogy "jaj nem néz ki jól akkor biztos szat lesz vele a szex" mert ez hülyeség.Ezért mondom hogy a felszínesség miatt nem talál sok ember normális párt magának.Tényleg az van sok csajnál hogyha már egy pasi nem néz ki jól akkor automatikusan a barátzónába kerül és esélyt se kap arra hogy megismerje,de a bunkó taplóknak egyből esélyt adnak csak azért mert jól néz ki...Attól hogy egy csaj nem szép vagy nem csinos még nem jelenti azt hogy undorodni kell tőle,ezt csak a primitív emberek teszik.Persze vannak szélsőséges esetek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!