Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a párom sértődhet meg?
Ez most kicsit off, ezért bocsi, de: a párod hat hónapot sem bírt ki félrelépés nélkül és mindenért téged hibáztat >> megéri mindez azért, amit pozitívumként kapsz tőle?
Egyébként én is voltam hasonló kapcsolatban, mindig én voltam a hibás, de visszatekintve ez közös hiba, mert sosem álltam ki magamért, ő meg ezt nyilván kihasználta. Ez súlyos hiba volt tőlem. A viták/veszekedések során te kiállsz magadért?
Aki magában nem bízik, és megcsalja ezáltal a másikat, akkor, persze, hogy fél, hogy ennyi erővel a másik is megteheti ezt.
Magából kiindulva nem bízik benned. Itt a gyökeres ennek az egész féltékenykedésnek.
Ezt beszéljétek meg.
11-es vagyok. Még annyit, hogy sokat én is azért tűrtem, mert azt tartottam szem előtt, hogy ő is biztos sokat tűr tőlem és legyek megalkuvó(plusz kis nyomás anyám és az ő családjának női tagjai felől, hogy egy kapcsolat bizony problémákkal jár, nem elfutni kell, hanem megoldani - ezesetben már megalázkodnom kellett volna). Mindezzel együtt én kaptam meg mindig, hogy önző vagyok.
Összefoglalva: szerintem ki kellene állnod magadért, ha tényleg szeret a párod, ezt értékelni és tisztelni fogja benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!