Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak a párom sértődhet meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a párom sértődhet meg?

Figyelt kérdés
Minden egyes veszekedésünk, félreértés, nézeteltérés, bármi ami szóváltást szül, mindig én iszom a levét, ha én vagyok a hibás azt beszoktam ismerni és elnézést kérek, de ha engem bánt meg a párom, ő sosem jön oda hozzám, próbáltam már több taktikát, ha nem foglalkozom vele, elvonulok, de el van a maga dolgával és látványosan mérgelődik, ha odamegyek és elmondom neki, akkor úgy állítja be, hogy én legyek a hibás, és ezt néha el is hiteti velem, mindig én adom meg magamat, ilyen ez a szerelem, gondoltam el kell fogadnom, mert senki sem tökéletes, mindenkinek vannak bogarai, de mára már igen zavaró...amolyan neki mindent szabad, nekem semmit...nem tudom ilyenkor mi a helyes, ha felállok és ott hagyom, hogy vegye észre magát, de amilyen a személyisége akkor azt hiszi, ennyit jelentett nekem, ha erre képes vagyok, ha oda megyek az a baj, hogy nem hagyom forrni magába, mégis mit vár?!
2013. márc. 13. 19:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez most kicsit off, ezért bocsi, de: a párod hat hónapot sem bírt ki félrelépés nélkül és mindenért téged hibáztat >> megéri mindez azért, amit pozitívumként kapsz tőle?

Egyébként én is voltam hasonló kapcsolatban, mindig én voltam a hibás, de visszatekintve ez közös hiba, mert sosem álltam ki magamért, ő meg ezt nyilván kihasználta. Ez súlyos hiba volt tőlem. A viták/veszekedések során te kiállsz magadért?

2013. márc. 16. 14:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Aki magában nem bízik, és megcsalja ezáltal a másikat, akkor, persze, hogy fél, hogy ennyi erővel a másik is megteheti ezt.

Magából kiindulva nem bízik benned. Itt a gyökeres ennek az egész féltékenykedésnek.

Ezt beszéljétek meg.

2013. márc. 16. 14:19
 13/13 anonim ***** válasza:

11-es vagyok. Még annyit, hogy sokat én is azért tűrtem, mert azt tartottam szem előtt, hogy ő is biztos sokat tűr tőlem és legyek megalkuvó(plusz kis nyomás anyám és az ő családjának női tagjai felől, hogy egy kapcsolat bizony problémákkal jár, nem elfutni kell, hanem megoldani - ezesetben már megalázkodnom kellett volna). Mindezzel együtt én kaptam meg mindig, hogy önző vagyok.

Összefoglalva: szerintem ki kellene állnod magadért, ha tényleg szeret a párod, ezt értékelni és tisztelni fogja benned.

2013. márc. 16. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!