Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a párom sértődhet meg?
Figyelt kérdés
Minden egyes veszekedésünk, félreértés, nézeteltérés, bármi ami szóváltást szül, mindig én iszom a levét, ha én vagyok a hibás azt beszoktam ismerni és elnézést kérek, de ha engem bánt meg a párom, ő sosem jön oda hozzám, próbáltam már több taktikát, ha nem foglalkozom vele, elvonulok, de el van a maga dolgával és látványosan mérgelődik, ha odamegyek és elmondom neki, akkor úgy állítja be, hogy én legyek a hibás, és ezt néha el is hiteti velem, mindig én adom meg magamat, ilyen ez a szerelem, gondoltam el kell fogadnom, mert senki sem tökéletes, mindenkinek vannak bogarai, de mára már igen zavaró...amolyan neki mindent szabad, nekem semmit...nem tudom ilyenkor mi a helyes, ha felállok és ott hagyom, hogy vegye észre magát, de amilyen a személyisége akkor azt hiszi, ennyit jelentett nekem, ha erre képes vagyok, ha oda megyek az a baj, hogy nem hagyom forrni magába, mégis mit vár?!2013. márc. 13. 19:02
1/13 fospuska válasza:
pukkadjon meg. ez a helyes taktika.
2/13 anonim válasza:
Azért ilyen a párod,mert önző.Nincs meg a kölcsönös tisztelet és bizalom,tehát a kapcsolat eleve rossz alapokon nyugszik.Egyébként én még azért megpróbálnám azt a módszert,hogy látványosan nem érdeklődöm felőle,nem keresem,békén hagyom,és kivárom,míg ő akar békülni.Ha ez esetben is játssza az önérzetes embert,én elgondolkodnék,mennyi értelme van ennek a kapcsolatnak.
3/13 anonim válasza:
mennyi ideje vagytok együtt?
és miken mérgelődik: kis vagy nagy dolgokon?
4/13 A kérdező kommentje:
Fél éve, nem régiben el kezdett felém bizalmatlankodni, nem hiszi el, ha azt mondom most értem haza, hol voltam ennyi ideig, mit csináltam, miért így, miért úgy, de más dolgokban sem bízik bennem, nem hiszi el, hogy ez meg ez, ezt mondta, holott sosem hazudtam neki, még egy apróságban sem, nem értem mire ez bizalmatlanság, ő egyszer félrelépett, na akkor tepert...meg hogy én biztos meg csalom, vagy szándékomban áll megcsalni...én nekem ezek ugye rosszul esnek, mert én vele nem vagyok ilyen, bízom is benne, én sem adtam rá okot, hogy ne bízhasson bennem, meg sem csaltam, nem is beszélek másról, szerelmes vagyok belé, és ezt ő is tudja, érzi..ép ezért fájnak ezek, és mikor én ezt elmondom, még jobban felbőszül...és hopp már is én vagyok a hibás...én persze azt akarom hogy mihamarabb minden a régi legyen, és oda megyek hozzá hogy fejezzük ezt be...
2013. márc. 13. 19:31
5/13 fospuska válasza:
az kiabál,akinek a háza ég... nem lehet,hogy nála nincs valami rendben...?
6/13 anonim válasza:
Tisztára, mintha az én kapcsolatomat írtad volna le. Ha én sértem meg, azon sértődik meg, ha ő sért meg, akkor meg azon, hogy én miért sértődtem meg azon, hogy megsértett... Nálam ilyenkor az segít, ha a nap hátralevő részére és éjszakára békén hagyom, majd másnapra lenyugszik. Egyébként sincs más választásom, ugyanis ilyenkor nem hajlandó hozzám szólni, ha meg én elkezdek hozzá beszélni, csak még rosszabb lesz.
7/13 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel én is ép így vagyok! Na de bakker, mi nem azt szeretnénk hogy ez lecsengjen, és említeni se említsük többet, hanem néha igen is jöjjön oda, hogy ne haragudj rám, tudom hogy ezt nem így kellett volna csinálnom...úgy érzem mintha semmibe venne ilyenkor...
2013. márc. 13. 19:37
8/13 anonim válasza:
Már egyszer megcsalt, és még így viselkedik?:D Idd csak a levét, az is hibás, aki tűri!
9/13 anonim válasza:
Nalunk detto ugyanez van. Igen: onzo es egoista. Azert csinalja. Mi 4 eve vagyunk egyutt, es eddig mindig en voltam a hibas mindenert. Es ha egyszer azt merem mondani, hogy de te, akkor egybol azt mondja, hogy en visszaforditom ra, es hogy ezzel terelem a dolgot arrol, amit en tettem. De en nem tettem semmit, csak o megbantott. Olyan ordogien keveri a kartyakat, hogy mindig en vagyok a vesztes minden vitaban.
Gondolkodtam mar, hogy ez igy nem jo, sose fog megvaltozni, abba kene hagyni, de most mar gyerekunk is van. Hova menjek most mar? Most mar el kell fogadnom, hogy neki mindig igaza van.
10/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy tényleg ezen nem tudunk változtatni, ez nem is tűnt akkora problémának még az apróbb dolgoknál, de mára már tényleg idegesítő, tényleg idegileg felemészt....el kell fogadnunk, ezt mi választottuk..gondoljunk a jóra, azokra amiket tőle kapunk testileg, lelkileg...
2013. márc. 13. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!