Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagytak már el ex miatt?

Figyelt kérdés
A kérdés általános tudom. A történetem a következő. 27 éves lány vok a pasi 32 éves. Elég hosszú ideje voltam már egyedül amikor felbukkant a srác. Szándékosan nem engedtem közel magamhoz senkit, hatalmas csalódáson vagyok túl. Őt sem akartam, de még is sikerült hozzám közel kerülnie. Először még találkozni sem nagyon akartam vele. 3 hétig voltunk együtt, tudom nagyon rövid idő de úgy érzem életem egyik legszebb időszaka volt. Teljesen belezúgtam a srácba. Úgy éreztem az elején hogy ő akarja jobban, úgy éreztem talán tényleg kellek neki. Soha nem értek még így hozzám és úgy szokott szorítani magához, hogy az hihetetlen. Minden jó volt és szép. Míg nem kaptam tőle egy üzenetet :S hogy felhívta az exe és nagyon feldúlta. Nem szereti nem kötődik hozzá, de hatalmas bosszú vágyat érez iránta és amíg nem bosszulja azt amit tett vele, nem tud kettőnkre koncentrálni....Kéri,hogy ne haragudjak rá, tudja hogy csalódtam benne, de nem akar bántani stb.... Egy világ omlott össze bennem. Nem tudom feldolgozni. Nekem ő tényleg kell. Ő az a pasi akit mindig elképzeltem magam mellé és most ennyi? Ennyit kaptam csak belőle. Kicsit reménykedem, hogy meggondolja magát...lehet hiába, talán nem kellene, de ez tart életben. Véleményetek, szerintetek sem reménykedjek? Hasonló tapasztalan valakinek?

2013. márc. 13. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

aki elmegy azt hagyni kell elmenni.

3 het? ez vicces

ex nem szereti de bosszubol megint osszejon vele ja ja ezt meg egy tipikus mese habbal.

Lasd be ideiglenes potlek voltal az ex latta massal kevert a baratja es megerezte megis cak kell neki csettintet a pasi mar rohant is vissza.

game over neked felejtendo a dolog.

2013. márc. 13. 18:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
igen jartam igy en voltam az ex akihez visszarohant a pasi. A masik csak potlek volt kellemes idotoltes nem jelentett semmit neki egy kis vigasz a nehez idokben.
2013. márc. 13. 18:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem jöttek újra össze, az ex külföldön van, és veszekedtek. köszi :/
2013. márc. 13. 18:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan, hogy összejöttem egy sráccal, akinek akkor lett vége egy 3 éves kapcsolatának. Együtt voltunk kb 1 hónapot, aztán megint összejött a volt barátnőjével ráadásul úgy hogy velem nem is közölte, hanem eltűnt a francba. Ez egy nagyon gerinctelen húzás volt. Nem vagyok az a hülye nő aki nem tudja felfogni hogy vége, csak annyit kellett volna mondania hogy még szereti a volt nőjét legyen vége és kész, na de ezt sose fogom megérteni amikor valakibe annyi gerinc nincs hogy közölje. Na hát ez az én tapasztalatom, de neked meg annyit mondanék, hogy ha azért ment vissza a volt nőjéhez hogy bosszút álljon és ezért eldobja a ti kapcsolatotokat akkor hagyd a fenébe. Nem is értem hogy ennek mi értelme, ha nem szereti. Szerintem ez csak egy kamu duma volt. Ha olyan fontos lenne neki a veled való kapcsolat nem foglalkozna holmi bosszúval én úgy gondolom. Lehet ezek kemény szavak, nem lehangolni akarlak, de ez az én véleményem.
2013. márc. 13. 18:26
 5/6 A kérdező kommentje:
18:26-os kemény szavak, de hasznosak! :(
2013. márc. 13. 18:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Jártam hasonlóan, 2x is. Utólag mindig rájöttem, hogy parasztvakítás az egész. Jó voltál, szórakoztató, kis egónövelés, esetleg vágykielégítés, de ennyi. Akinek fontos vagy, az nem törődik az exével, nem indul bosszúhadjáratra, mert annak te törlöd ki a fejéből az ex emlékét. Ha erre nem voltál képes, akkor csak neked jelentett valamit ez a dolog. Szomorú, meg minden, de túl kell lépned rajta. Töröld le, és felejtsd el, úgy jársz a legjobban. De komolyan.

Sajnálom! :S

2013. márc. 15. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!