Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagytak már el valaki más miatt?
Sehogy, az idő majd begyógyítja és enyhülnek a fájdalmak.
Ui: a csajod egy érzéketlen rossz ribanc.
állj bosszút minden kidobott férfitársunk becsületéért!
Viva La Revolution!!!!
Engem tavaly nyáron hagyott el a párom egy nálam 6 évvel fiatalabb csajért... persze már egy éve ismerte, amikor megismerkedtek még közös képek is voltak róluk a párom telójában, de akkor hittem neki, hogy csak haverok. Aztán... kidobott a névnapomkor és azóta is együtt vannak... persze ismerősöktől tudom hogy visszasírt már, de ez legyen már az ő gondja. Amúgy a csajával jóban vagyok... bár szar az egész, de nem ő tehet róla, az exem ha el akart hagyni más miatt is megtette volna. Azzal nem lesz jobb ha bosszút állok bármelyikükön is... az élet az ilyet elrendezi...
Elfelejteni? Nehéz, talán nem is lehet. De idővel majd jobb lesz, bár az önbecsülésem talán sohasem jön helyre...
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!